Friday , April 12 2024

Optica Tehnico Medicala

Optica Tehnico Medicala

Caracterizati de grija si atentie, sanatatea clientilor nostri, calitatea si confortul vizual au reprezentat prioritati inca de la inceputuri. In plus, Optica Tehnico Medicale a ales sa colaboreze cu firme de prestigiu, pentru a va pune la dispozitie produse si servicii de calitate. Ne-am preocupat si de asigurarea de produse profesionale, la preturi avantajoase.

De aceea, va punem la dispozitie toate tipurile de lentile corectoare, precum si rame, accesorii sau produse tehnico-medicale. Toate, pentru a se ridica la nivelul asteptarilor si sa asigure confortul dumneavoastra vizual.

Lucrari executate cu atentia pentru satisfacerea nevoilor clientilor

optica tehnico medicalaComenzile de ochelari sunt executate cu mana de lucru experimentata. Pentru a asigura o cat mai mare acuratete, dispunem de o tehnologie de ultima ora care necesita o atentie deosebita si grija in executie.
Aparatele de punctat si verificat lentilele sunt setate grad de exactitate si precizie si sunt verificate anual de catre Laboratoarele Regionale de Metrologie.
Situat in centrul istoric al Brasovului, intr-o locatie usor accesibila, cabinetul de optica tehnico medicala va garanteaza consultatii si servicii de calitate; toate, sub umbrela profesionalismului. Produsele de calitate sunt adaptate perfect la nevoile dumneavoastra. Prelucrarea de lentile si rame se face in conformitate cu standardele existente. Lentilele puse la dispozitie din gama Zeiss, Essilor, Rodenstock sau Hoya va vor ajuta sa tratati problema depistata si sa imbunatatiti calitatea vizuala.

Ne angajam sa gasim solutia optima pentru dvs.!

Optica Tehnico Medicala este pregatita sa gaseasca solutiile potrivite si avantajoase pentru dumneavoastra, din toate punctele de vedere.
In cazul unei lentile, trebuie sa se tina cont de greutate, grosime si rezistenta materialului de compozitie. Lentilele pot fi confectionate din materie organica sau minerala.

Echipa de optica tehnico medicala cauta in permanenta sa-si optimizeze serviciile pentru a va pune la dispozitie produse de calitate, la preturi avantajoase. Alegerea celor mai bune lentile pentru dumneavoastra va vor ajuta sa obtineti confortul vizual mult dorit.
Noi va stam la dispozitie si suntem pregatiti sa va venim in ajutor cu sfaturi si recomandari. Dumneavoastra va veti putea bucura de protectie, calitate vizuala si o perceptie cat mai naturala a culorilor.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Alegeti mereu un Stomatolog Bun Brasov. Acest stomatolog va va oferi un …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov ideala. O astfel de clinica va va …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Un Dentist Brasov de incredere pentru intreaga familie! Un Dentist Brasov va veni mereu in …