Friday , April 12 2024

Reincarcare Instalatie Clima Auto – Incarcare Freon Brasov

Reincarcare Instalatie Clima Auto

Intampinati probleme cu clima? Trebuie sa stiti ca o Reincarcare Instalatie Clima Auto poate fi raspunsul. De cele mai multe ori, clima intampina probleme din cauza lipsei de freon. Iar acest lucru se remediaza destul de rapid prin incarcare.

Ce este freonul?

Reincarcare Instalatie Clima Auto - Incarcare Freon BrasovTrebuie sa stiti ca exista diferite tiprui de freon. Acesta se foloseste in sistemel de aer conditionat de zeci ani. Primul tip de freon, R-12, a fost utilizat pana in anul 1990, cand acesta a fost interzis. Principalul motiv al interzicerii freonului R-12 a fost subtierea stratului de ozon, datorita componentei CFC (clorofluorocarbon).
Din anul 1990 s-a trecut exclusiv pe freonul R-134a, care este lipsit de CFC. Astfel, contribuind la redobandirea structurii stratului de ozon. Lipsa de freon are mai multe semne la nivelul funtionarii masinii. Iar acest lucru poate fi remediat la orice service de Incarcare Freon Brasov.

Reincarcare Instalatie Clima Auto

Freonul din masina poate sa dispara treptat sau brusc. Indiferent de situatie, semnele sunt multiple. Astfel, va puteti da seama si singur daca este vorba de o scurgere de fron. Aceasta scurgere poate fi si vizibila in interiorul masinii, dar si in jurul compresorului. Scurgerea va aparea ca o pata de grasime subtire.
Alte semne importante sunt: nefunctionarea corespunzatoare a climei, necuplarea ambreajului si aparitia unui strat subtire de gheata in jurul compresorului.

Citeste si...

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov este alegerea cea …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov indiferent de volumul autovehiculului! Este important sa alegeti un serviciu bun de …

Alternatoare Brasov

Alege Si Tu Alternatoare Brasov

Alege Si Tu Alternatoare Brasov La ce va ganditi cand spuneti Alternatoare Brasov? Noi ne …