Friday , April 12 2024

Epilare Definitiva

Ce sa aleg dintre epilare definitiva si epilare cu ceara?

Femeile care nu sunt decise ce sa aleaga dintre procedura de epilare definitiva si epilare cu ceara ar trebui sa cunoasca unele informatii foarte utile despre aceste proceduri, pentru a-si putea face o parere. Acest articol prezinta unele dintre cele mai importante astfel de informatii.

Comparatie intre epilare definitiva si epilare cu ceara

Primul lucru pe care doresc sa il cunoasca femeile care trebuie sa aleaga una dintre aceste proceduri pentru eliminarea firelor nedorite de par de pe anumite zone ale corpului, este legat de durere.

Mai exact, doresc sa afle daca aceste proceduri sunt dureroase. Mentionam faptul ca epilarea cu ceara este o procedura dureroasa iar majoritatea femeilor plang datorita durerii resimtite in timp ce se epileaza. In schimb, epilarea definitiva nu provoaca nici durere si nici o senzatie de disconfort. Deci, din acest punct de vedere, este usor de inteles care procedura este mai utila.

Epilare DefinitivaRezultatele pe termen lung reprezinta o alta dorinta a femeilor care urmeaza sa se epileze. Aici trebuie sa aducem in discutie faptul ca epilearea definitiva cu laser este un tratament corporal care poate oferi rezultate cu adevarat uimitoare. Rezultatele sale pot fi vizibile chiar si peste 15 ani.

Servicii de Epilare Definitiva Femei in Brasov. In schimb, epilarea cu ceara este o procedura ale carei rezultate nu dureaza nici macar o luna. De fapt, firele de par incep sa reapara dupa doar cateva zile. Si din acest punt de vedere asadar, merita aleasa epilarea definitiva in locul epilarii cu ceara.

De asemenea, epilarea definitiva este o procedura care se poate efectua pe tot parcursul anului, deci nu exista probleme ale pielii cauzate de caldura sau de frig dupa tratament. Trebuie insa ca pielea sa nu fie expusa la soare in urmatoarele cinci zile de dupa procedura, si nici inainte cu cinci zile de tratament. Plus de asta, este o procedura care poate fi aplicata pe toate tipurile de piele.

Care procedura este mai scumpa?

Dintre epilarea cu ceara si procedura de epilare definitiva, pe termen lung este mult mai avantajoasa epilarea definitiva. De ce? Pentru ca epilarea cu ceara trebuie efectuata in permanenta, iar costurile suportate luna de luna si an de an sunt mult mai mari in comparatie cu costul epilarii definitive.

Deci, dupa cum se poate vedea din ceea ce am discutat, din toate punctele de vedere este mult mai eficienta epilarea definitiva in comparatie cu epilarea cu ceara.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Cosmetice si Produse Italia Din categoria de Produse Italia cele alese sunt cele cosmetice. Ingrijirea …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Nu ar trebui sa omiteti cateva lucruri atunci cand alegeti gradinita Bucuresti ideala. …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Nu ar trebui sa omiteti un serviciu bun de Televiziune Live. Un astfel …