Thursday , November 30 2023

Apartamente Subcetate Brasov

Care este etajul ideal cand cautam apartamente subcetate Brasov?

Piata imobiliara brasoveana isi asteapta clientii cu diverse apartamente subcetate Brasov, la diferite preturi. Fireste, preturile apartamentelor sunt influentate de mai multi factori importanti.

Unul dintre detaliile carora posibilii cumparatori ii acorda o mare atentie este etajul la care se afla apartamentul. Exista persoane care nu doresc sub nici o forma sa locuiasca la parter.

Altii nu si-ar dori sa locuiasca la ultimul etaj. Exista persoane care se orienteaza doar spre locuintele de la etajele intermediare.

In schimb, exista avantaje importante dar si dezavantaje si ale locuintelor de la parter dar si de la ultimul etaj. Vom afla care sunt acestea in randurile de mai jos.

Avantaje si dezavantaje apartamente subcetate Brasov la parter

Cand vine vorba despre avantajele apartamentelor de la parter, putem aminti pretul mai mic al acestora. Sunt mai ieftine decat locuintele de la etajele intermediare, uneori chiar is decat cele de la ultimul etaj.

Costul utilitatilor de asemenea este redus.Un apartament la parter inseamna si facturi mai putin costisitoare pentru aer conditionat vara pentru ca, vara apartamentele de la parter pot fi mai racoroase.

La urma urmei, soarele nu bate la fel de tare ca la etajele superioare, iar caldura tinde sa creasca. In plus, cei de la parter nu au scari de urcat si de coborat si au accesul mult mai usor de afara in casa si invers.

Apartamente Subcetate BrasovReferitor la dezavantaje, putem mentiona faptul ca locuitorii apartamentelor de la parter nu au cea mai buna priveliste. Vad doar cladirile din imprejurimi. Zgomotele se aud mult mai tare decat la etajele superioare, si sunt predispusi la actiunile hotilor. Acestia actioneaza mereu la apartamentele de la parter.

Apartamentele de la etajele intermediare

Un apartament la un etaj intermediar poate fi in unele cazuri cea mai potrivita optiune. Aici si presiunea apei este mai buna decat la ultimele etaje, sansele de a va confrunta cu umezeala sunt mai mici decat la parter sau la ultimul etaj.

Cantitatea optima de lumina solara reprezinta inca un avantaj semnificativ al acestor locuinte, iar privelistea poate fi una foarte buna (nu in toate cazurile, depinde de cladirile din imprejurimi).

Ca dezavantaje mentionam in mod special pretul. Apartamentele de la etajele intermediare sunt cele mai scumpe, indiferent de localitate sau de bloc. Prezenta vecinilor atat la etajele superioare, cat si la cele inferioare poate reprezenta de asemenea un avantaj pentru ca se poate auzi galagie in casa.

Cu toate acestea insa, apartamentele de la etajele intermediare reprezinta mereu prima optiune a celor care cauta apartamente de vanzare.

Apartamente la ultimul etaj

Cand vine vorba despre apartamente subcetate Brasov la ultimul etaj, acestea au multe avantaje. Daca preferati sa fiti cat mai izolat de zgomot si alte persoane si nu aveti dificultati in urcat pe scari in cazul in care nu exista lift, ultimul etaj al blocului vi se va potrivi.

Insa, daca va orientati spre apartamentele din blocurile noi, sansele de a avea lift la dispozitie sunt foarte mari, deci urcatul scarilor nu va mai fi o problema.

Un apartament care se afla la ultimul etaj al blocului are o expunere mai mare la lumina naturala. Acest lucru inseamna ca veti avea mai multa lumina in casa. Veti avea de asemenea o priveliste frumoasa asupra cartierului si chiar a orasului, iar Brasovul sa recunoastem, este printre cele mai frumoase orase din tara.

Temperatura aerului este mai ridicata, astfel ca pe timpul sezonului rece veti avea de platit facturi mai mici in comparatie cu vecinii. Vara un aparat de aer conditionat sau rulouri exterioare aplicate pe ferestre va ajuta sa aveti locuinta racoroasa.

Exista si dezavantaje, iar primul este reprezentat de urcatul si coboratul scarilor daca nu exista lift. Este deranjant sa urcati si sa coborati de mai multe ori scarile mai ales cand aveti bagaje sau cand transportati mobilier sau electrocasnice. Caldura poate fi un dezavantaj vara daca nu aveti rulouri exterioare sau aparat de aer conditionat.

Concluzie

Asadar, ar trebui sa cunoasteti toate aceste avantaje si dezavantaje cand cautati apartamente subcetate Brasov de vanzare. Apartamentele de la parter si de la ultimul etaj au pretul mai atractiv, dar multe persoane le prefera pe cele de la etajele intermediare.

Citeste si...

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este improtant sa optati pentru niste Termopane Brasov. Veti constata ca ele va …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Exista sute de firme de Constructii Case Brasov. Acestia ofera atat case …

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie Doriti sa optati pentru o casa pe structura de lemn, …