Friday , April 12 2024

Protectia Muncii Brasov

Protectia Muncii Brasov

Lorencz Terme Henrich PFA este o firma cu peste 17 ani de experienta in oferirea de servicii pentru protectia muncii Brasov. Informatiile furnizate vor fi mereu rapide si exacte, iar solutiile necesare firmei dumneavoastra vor fi concise si precise. Datorita activitatii indelungi din domeniu, experienta dobandita permite oferirea celui mai bun raport pret/ calitate. Mai mult, mentenanta si asistenta de care aveti nevoie va vor fi mereu asigurate.

Toate domeniile de activitate care privesc protectia muncii Brasov dar si prevenirea si reducerea riscurilor de accidentare sunt foarte complexe. Din acest motiv, serviciile oferite trebuie sa fie revizuite constant si supuse modificarii si adaptarii conform nevoilor.

Obligatiile angajatorului privind protectia muncii

Fiecare angajator, indiferent de domeniul acestuia de activitate, are obligatia de a asigura sanatatea si securitatea tututor angajatilor sai. Acest lucru este valabil pentru toate aspectele legate de munca si de conditiile in care este desfasurata activitatea. Intotdeauna vor trebui luate masurile necesare referitoare la eliminarea tuturor factorilor de risc sau cu pericol de accidentare. De asemenea, toti angajatii, dar si reprezentantii lor, vor trebui instruiti corespunzator, conform Legii 319/2006 referitoare la protectia muncii Brasov.

Atunci cand securitatea locului de munca nu este adecvata, se poate pune in pericol atat sanatatea cat si siguranta angajatilor. Se poate ajunge chiar la pierderi materiale sau de timp, de resurse, litigii si chiar amenzi. De accea, Lorencz Terme Henrich PFA va sta la dispozitie pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii firmei dumneavoastra.

Protectia Muncii Brasov – Ce va ofera Lorencz Terme Henrich PFA?

protectia muncii BrasovIn primul rand se vor identifica posibilele pericole si se vor evalua riscurile pentru fiecare componenta din sistemul de munca. Se vor evalua mijloacele de munca, echipamentele dar si mediul de munca pe locuri/ posturi de lucru.

Se va elabora, actualiza si monitoriza planul de prevenire si protectie. Vor fi prezentate instructiuni proprii pentru aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, particulare fiecarei activitati. Acestea vor fi difuzate in intreprindere odata cu aprobarea angajatorului.

Toti lucratorii vor fi instruiti pentru a cunoaste si aplica masurile prevazute in planul de protectie. Se va verifica, de asemenea, starea de functionare a sistemelor de alarmare, avertizare si a sistemelor de siguranta.

Atat pentru siguranta dumneavoastra si a echipei si firmei dumneavoastra, puteti apela cu incredere la Lorencz Terme Henrich PFA.

Citeste si...

infiintari firme Brasov

Infiintari Firme Brasov

Infiintari Firme Brasov Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, C.G. Lex Consult …