Saturday , February 4 2023

Mulci Decorativ

Mulci Decorativ

Mulcirea solului este din ce in ce mai preferata pentru conservarea calitatii solului si a plantelor cultivate.
Daca va doriti sa folositi doar metode naturale, cu tipul de mulci decorativ oferit de Bio Cover Mulci veti asigura protectia radacinii plantelor, a florilor sau pomilor fructiferi.  Veti aduce numeroase beneficii gradinii dumneavoastra.
Obtinut din lemn tocat, acest tip de mulci decorativ este disponibil in mai multe culori. Fie rosu, portocaliu, albastru, verde sau negru are atat rol de protectie, cat si decorativ.

Mulci decorativ – un element tot mai des ales pentru gradini

mulci decorativTot mai multi iubitori de gradina aleg sa opteze pentru mulci decorativ. Acest lucru se datoreaza faptului ca este un produs ecologic, cu multiple beneficii pentru sol. Este folosit pentru acoperirea suprafetelor cu vegetatie, a straturilor de flori, a drumurilor si aleilor, precum si a terenurilor sportive sau a spatiilor de joaca ale copiilor.
Cel mai bun moment pentru a aplica scoarta decorativa este atunci cand solul este foarte umed. Cel mai adesea aceasta se intampla iarna tarziu sau primavara devreme. Totusi stratul de mulci decorativ poate fi aplicat indiferent de anotimp, cu conditia ca solul sa fie destul de umed.

Bio Cover Mulci -beneficiile aduse gradinii dumneavoastra!

Beneficiile aplicarii unui strat gros de mulci decorativ pe suprafetele dorite nu se limiteaza doar la aspectul placut la gradinii dumneavoastra. Acesta va pastra umiditatea solului, va impiedica cresterea buruienilor nedorite si va imbunatati treptat structura si calitatea solului dumneavoastra. Mulciul va ajuta, de asemenea, si la izolarea solului si la protejarea radacinilor plantelor. Le protejeaza impotriva inghetarii in anotimpul rece, respectiv impotriva uscarii in anotimpul cald.

Statisticile legate de folosirea produselor Bio Cover Mulci indica preferinta clientilor nostri pentru mulci decorativ in vederea asigurarii aspectului placut al gradinii si aducerea de mai multa culoare, eliminarea riscului buruienlor si usurinta in intretinerea si decorarea gradinii.
Pe langa functionalitatea estetica, scoarta de copac decorativa poate aduce numeroase alte beneficii solului si gradinii dumneavoastra. Puteti avea incredere ca optand pentru produsele Bio Cover Mulci selectati ceea ce este mai bun. Acestea va vor rasplati fidelitatea oferindu-va beneficii pentru multi ani de-acum incolo.

Citeste si...

Tiny House

Tiny House

Ce avantaje imi ofera Tiny House? Din ce in ce mai multe persoane au auzit …

Proiectare Instalatii

Proiectare Instalatii

De ce sunt necesare serviciile de proiectare instalatii electrice? Pentru orice cladire, indiferent de destinatia …

Dusumea din Lemn Vechi

Dusumea din Lemn Vechi

Unde poate fi montata dusumea din lemn vechi? Una dintre solutiile potrivite pentru cei care …