Friday , April 12 2024

Mulci Decorativ

Mulci Decorativ

Mulcirea solului este din ce in ce mai preferata pentru conservarea calitatii solului si a plantelor cultivate.
Daca va doriti sa folositi doar metode naturale, cu tipul de mulci decorativ oferit de Mulci veti asigura protectia radacinii plantelor, a florilor sau pomilor fructiferi.  Veti aduce numeroase beneficii gradinii dumneavoastra.
Obtinut din lemn tocat, acest tip de mulci decorativ este disponibil in mai multe culori. Fie rosu, portocaliu, albastru, verde sau negru are atat rol de protectie, cat si decorativ.

Mulci decorativ – un element tot mai des ales pentru gradini

mulci decorativTot mai multi iubitori de gradina aleg sa opteze pentru mulci decorativ. Acest lucru se datoreaza faptului ca este un produs ecologic, cu multiple beneficii pentru sol. Este folosit pentru acoperirea suprafetelor cu vegetatie, a straturilor de flori, a drumurilor si aleilor, precum si a terenurilor sportive sau a spatiilor de joaca ale copiilor.
Cel mai bun moment pentru a aplica scoarta decorativa este atunci cand solul este foarte umed. Cel mai adesea aceasta se intampla iarna tarziu sau primavara devreme. Totusi stratul de mulci decorativ poate fi aplicat indiferent de anotimp, cu conditia ca solul sa fie destul de umed.

Mulci -beneficiile aduse gradinii dumneavoastra!

Beneficiile aplicarii unui strat gros de mulci decorativ pe suprafetele dorite nu se limiteaza doar la aspectul placut la gradinii dumneavoastra. Acesta va pastra umiditatea solului, va impiedica cresterea buruienilor nedorite si va imbunatati treptat structura si calitatea solului dumneavoastra. Mulciul va ajuta, de asemenea, si la izolarea solului si la protejarea radacinilor plantelor. Le protejeaza impotriva inghetarii in anotimpul rece, respectiv impotriva uscarii in anotimpul cald.

Statisticile legate de folosirea produselor Mulci indica preferinta clientilor nostri pentru mulci decorativ in vederea asigurarii aspectului placut al gradinii si aducerea de mai multa culoare, eliminarea riscului buruienlor si usurinta in intretinerea si decorarea gradinii.
Pe langa functionalitatea estetica, scoarta de copac decorativa poate aduce numeroase alte beneficii solului si gradinii dumneavoastra. Puteti avea incredere ca optand pentru produsele Mulci selectati ceea ce este mai bun. Acestea va vor rasplati fidelitatea oferindu-va beneficii pentru multi ani de-acum incolo.

Citeste si...

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Ce beneficii aduc serviciile de amenajari reamenajari si renovari Brasov? Odata la cativa ani (daca …

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Cand sunt necesare serviciile unui electrician Brasov? Serviciile unui electrician Brasov sunt deosebit de utile …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

Cum trebuie sa procedez cand aleg un instalator sanitar Brasov? Atunci cand trebuie sa alegeti …