Saturday , June 22 2024

Epilare Cu Laser Brasov

De cate sedinte de epilare cu laser Brasov am nevoie?

Pentru a elimina firele de par crescute in diverse zone ale corpului, va recomandam sa alegeti tratamentul de epilare cu laser Brasov. In ciuda faptului ca va ganditi ca exista alte optiuni, aceasta este fara doar si poate, cea mai buna solutie.

Daca nu ati ales inca epilarea definitiva cu laser, inseamna ca nu sunteti la curent cu cele mai importante informatii cu privire la acest tratament corporal. Tocmai din acest motiv va recomandam sa cititi pana la final. Veti descoperi tot ceea ce conteaza referitor la epilarea definitiva cu laser.

In ce consta procedura de epilare cu laser Brasov?

Acest tratament corporal de Epilare Cu Laser Brasov reprezinta solutia ideala pentru eliminarea firelor de par din diverse zone ale corpului. Tratamentul consta in folosirea unui fascicul de lumina concentrata, care este indreptat spre foliculii de par.

Caldura pe care o genereaza fasciculul de lumina arde foliculii de par. Iar astfel ii impiedica sa mai creasca in continuare in zona tratata. Se foloseste lumina laserului si pentru a deschide culoarea firelor de par ramase. In acest fel este afectat pigmentul numit melanina, caruia ii este redusa intensitatea.

Epilare Cu Laser BrasovIn momentul in care procedura de epilare cu laser este efectuata ca la carte, este solutia perfecta pentru indepartarea firelor de par. Si vine la pachet si cu alte beneficii. In primul rand este vorba despre un tratament corporal non invaziv si nedureros.

Epilarea cu laser este de asemenea un tratament care se recomanda chiar si pentru persoanele cu pielea sensibila. Acest lucru se datoreaza intr-o foarte mare masura faptului ca nu are efecte secundare si nici nu provoaca reactii adverse.

Cate sedinte de epilare definitiva sunt necesare pentru eliminarea firelor de par?

In functie de alegerea procedurii laser alese, perioada de tratament poate varia de la 3 sedinte la 6 sau 8 sedinte. Cu toate acestea, aproximativ 90% dintre persoanele care primesc tratamentul raporteaza caderea definitiva a parului. Dupa mai multe sedinte de tratament. Aceasta inseamna ca in anumite parti ale corpului lor nu ar mai avea nevoie sa se rada sau sa se epileze cu ceara.

Acest lucru se datoreaza faptului ca parul ar fi in diferite stadii de crestere. In esenta, nu exista nicio modalitate de a trata toti foliculii intr-o singura sesiune. Fiecare sedinta ajuta la atingerea unui anumit nivel de reducere a cantitatii de par. Totul depinde de rata de recrestere si de eficacitatea tratamentului. Cand tinem cont de rata de recrestere a parului, trebuie tinut cont si de culoarea si grosimea parului care creste inapoi.

Cat timp dureaza efectul tratamentului de indepartare a parului cu laser?

Indepartarea definitiva a parului cu laser se realizeaza numai dupa ani de procedura continua cu laser pentru a eradica complet foliculii de par. Astfel incat parul pur si simplu sa nu poata creste din acestia. Pana cand au trecut cativa ani de epilare cu laser, se poate obtine doar reducerea definitiva a parului.

La un astfel de tratament corporal, daca toti parametrii au fost luati in considerare si tratamentul este efectuat in stadiul potrivit de crestere a parului, sedinta de intretinere este necesara doar o data pe an. Va fi necesara pana la indepartarea definitiva a parului.

Concluzie

Lucrurile sunt foarte simple atunci cand vine vorba despre procedura de epilare cu laser Brasov. Un asemenea tratament corporal va poate ajuta sa scapati eficient de par. Si sa-l impiedicati sa creasca pentru perioade relativ mai lungi de timp. De retinut insa este faptul ca necesita consecventa si supravegherea unui expert pentru cele mai bune rezultate. Consultati dermatologul inainte de a opta pentru eliminarea parului cu laser.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Cosmetice si Produse Italia Din categoria de Produse Italia cele alese sunt cele cosmetice. Ingrijirea …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Nu ar trebui sa omiteti cateva lucruri atunci cand alegeti gradinita Bucuresti ideala. …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Nu ar trebui sa omiteti un serviciu bun de Televiziune Live. Un astfel …