Saturday , February 4 2023

Nastere Naturala

Nasterea naturala

Nasterea naturala este o practica tot mai intalnita in randul mamicilor. Accesand serviciile noastre, veti putea afla secretele bine pastrate despre minunea nasterii copilasului tau.

Si pentru ca sarcina este cea mai transformatoare perioada din viata unei femei, va ajuta sa aveti o intelegere mai profunda asupra intregului proces. Cunoasterea duce la o nasterea naturala si constienta, frumoasa si implinitoare, traita cu calm si in iubire.
In ceea ce priveste pregatirea pentru Renastere, implicarea in actiuni menite sa schimbe viata viitoarelor mame ne-a ajutat sa devenim un sprijin de nadejde.

Dorinta de a ajuta mamele

Nastere NaturalaToate activitatile sunt centrate in jurul dorintei de a reda mamelor blandetea si naturaletea nasterii. In plus, de-a lungul anilor, s-a implicat in colaborari cu medici renumiti, maternitati private de pe tot teritoriul Romaniei.

Conceptul cunoscut drept “Renasterea” urmeaza a fi tradus in limbile engleza, germana, maghiara si rusa. Astfel, vom putea ajuta cat mai multe mamici care doresc sa afle secretele unei nasteri constiente si asumate, cu blandete si calm. Misiunea noastra este sa daruim cat mai multa iubire tuturor copilasilor care se nasc; si asumarea nasterii ca pe o experienta profund transformatoare.

Despre cursurile de dezvoltare personala

Optand pentru nasterea naturala va veti putea bucura de un bebelus fericit si linistit, care se va naste cu blande si usurinta.
Alatura-te comunitatii mamicilor relaxate si fericite! Iti punem la dispozitie cursuri de pregatire pentru nastere. Te asteptam la cursuri de dezvoltare personala relaxante si educative care te vor apropia de o nastere naturala si frumoasa si implinitoare.

In cadrul cursurilor de pregatire vom vorbi despre nastere, proces de transformare profunda pentru orice mamica. Veti putea deveni mai puternica si va veti asuma deciziile cu privire la nasterea si cresterea copilasului dumneavoastra. Viitorii tatici vor sti cum sa se implice in actul nasterii si scapa de fricile si prejudecatile asociate cu nasterea. Pentru nasterea naturala, cursul este dinamic si interactiv si contine un set complet de aplicatii practice. Va veti putea bucura de sedinte de relaxari, meditatii si vizualizari ghidate.

Citeste si...

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov ideala. O astfel de clinica va va …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Un Dentist Brasov de incredere pentru intreaga familie! Un Dentist Brasov va veni mereu in …

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov

Kinetoterapie Brasov Multe persoane au in vedere avantajele oferite de Kinetoterapie Brasov. Veti vedea ca …