Friday , April 12 2024

Reconditionare Faruri Brasov

Reconditionare faruri Brasov

Cu o bogata experienta in domeniu, Glass Tunning va pune la dispozitie servicii profesionale de reconditionare faruri.
Putem spune cu mandrie ca pe piata auto de profil – calitatea serviciilor si tehnologia de ultima generatie de care dispunem ne-au recomandat inca de la inceput si ne-au ajutat sa ne impunem ca partener de incredere pentru clientii nostri.
Procesul complex de reconditionare faruri inlatura aspectul matuit si zgarieturile acestora. Reda nu numai aspectul placut, cat si functionalitatea si luminozitatea lor.

Uzura farurilor automobilului dumneavoastra poate surveni in urma timpului crescut de utilizare. Alti factori care pot influenta sunt petrisului aflat pe suprafata de rulare, care poate ricosa, actiunii razelor UV sau datorita compozitiei chimice a materialelor de fabricatie. Mai multe detalii despre procesul de reconditionare faruri Brasov, va sunt oferite pe siteul nostru.

Actiunea de reconditionare faruri implica:

reconditionare faruri BrasovSlefuirea farurilor. Prima etapa a reparatiei presupune slefuirea completa a suprafetelor, dupa o izolare corespunzatoare. Aceasta se realizeaza cu ajutorul masinii profesionale de slefuit Makita, in combinatie cu discuri abrazive de diferite dimensiuni. Slefuirea inlatura stratul de uzura si indeparteaza suprafetele deteriorate de la nivelul farurilor.

Polisarea farurilor. Cea de-a doua etapa din cadrul procesului de reconditionare faruri, implica restaurarea suprafetei farurilor. Restaurarea se realizeaza impreuna cu o corectare a tuturor micro-zgarieturilor. In cadrul acestei etape se aplica diverse paste de polisare corespunzatoare cu starea suprafetelor. Daca in stadiul initial se utilizeaza o pasta cu un grad abraziv ridicat, treptat se aplica o pasta cu grad abraziv mediu si alta de tip ultra-fin, cu rol de protectie UV.

Aplicarea foliei protectoare. Ultima etapa a procesului de reconditionare faruri, are in vedere protejarea suprafetelor curatate si renovate. De tip PVC, cu o grosime de 150 de microni, folia protectoare fereste farurile automobilului dumneavoastra de actiunea razelor UV, solutiilor de curatat, materialelor anti-derapante si a actiunii de ricosare a pietrisului.

Personalizarea serviciilor oferite

Glass Tuning Brasov acorda o atentie deosebita sigurantei dumneavoastra, dar si detaliilor de executie a procesului de reconditionare faruri Brasov.
Ne angajam sa va punem la dispozitie servicii de calitate superioara. Orice serviciu este realizat in conditii de siguranta, cu materiale de inalta calitate si tehnologie de ultima generatie.

Solutiile oferite clientilor nostri se concentreaza pe personalizarea acestora, in vederea modificarii radicale a vizibilitatii integrale a autototurismelor, dar si a gradului estetic al farurilor acestora. In plus, veti scapa de grija unor cheltuieli inutile – nu veti mai fi nevoiti sa achizitionati faruri noi, pentru ca prin procesul de reconditionare faruri Brasov veti putea reda, in mod ideal, transparenta si aspectul lor de odinioara.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu ideal de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Va …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov este alegerea cea …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov indiferent de volumul autovehiculului! Este important sa alegeti un serviciu bun de …