Thursday , November 30 2023

Certificare Sisteme Management

Certificare sisteme management

Furnizor global de top pentru servicii de auditare si certificare, este specializata in domeniul calitatii, sigurantei, mediului si sanatatii. Activitatea companiei se preocupa cu certificare sisteme management. In plus, asiguram testarea, inspectia si verificarea unor game largi de produse. Aici includem componente si echipamente utilizate in medii potential periculoase.

Apelati la certificari bazate pe standarde internationale

Organism de certificare impartial si independent va pune la dispozitie experti romani si straini care acopera toate domeniile de activitate si va ofera servicii specializate de top.

Certification – filiala Romania – se ocupa de certificare sisteme management in baza standardelor internationale. In plus, efectueaza audituri privind conformarea voluntara si supravegheaza procesele de compatibilitate, calitate si capacitate de livrare a furnizorilor dumneavoastra. Va oferim servicii de instruire specializata pentru dezvoltarea competentelor tehnice in domeniul sistemelor de management, industrial, auto si al transporturilor.

Alege calitatea si siguranta!

certificare sisteme managementCu ani de experienta, personalul calificat al companiei noastre, precum si accesul la resursele internationale globale, va pune la dispozitie servicii optime care combina cele mai recente cerinte legale, standardele nationale si internationale si de industrie.
Grija si atentia cu care isi desfasoara activitatea de peste 90 de ani ne-a ajutat sa devenim una dintre primele 5 companii din lume; pentru testare si certificare sisteme management al companiilor. Serviciile inovative contribuie la sporirea sigurantei pe strada, la locul de munca si acasa.

Valorile care ne reprezinta includ responsabilitatea pentru siguranta, orientarea catre client, spiritul de echipa si integritatea. Sunt cele care ne recomanda in domeniul nostru de activitate. Acestea asigura ca suntem un partener de incredere pentru societate, clienti si angajati.

Alegand, veti putea fi asigurati ca beneficiati de servicii impartiale. Veti fi in conformitate cu standardele nationale si internationale si va veti spori responsabilitatea sociala si fata de mediu. Ne angajam si sa va respectam securitatea datelor de afaceri, tratandu-le confidential, in conformitate cu dispozitiile privind protectia acestora, aplicabile in Romania.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Sfaturi pentru a gasi cel mai bun pret apartamente Brasov Atunci cand intentioneaza sa isi …

Transport marfa fragila

Transport marfa fragila

Servicii de Transport marfa fragila Transport marfa fragila constituie una dintre cele mai importante activităţi …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Ce este o decodare telefon Brasov? In viata de zi cu zi, oamenii pot avea …