Friday , June 21 2024

Fizioterapie Brasov

Fizioterapie Brasov

Cfizioterapie Brasovlinica a fost fondata in anul 2006. Pe atunci, eram doar o mana de oameni dornici sa practice fizioterapie si recuperare medicala intr-un mod profesionist. Pana la momentul actual avem zeci de pacienti tratati cu succes, un personal bine pregatit si o aparatura de ultima generatie. Toti acesti factori au contribuit la imbunatatirea reputatiei clinicii noastre in domeniu. Impreuna, suntem o familie mare, formata din oameni fericiti si, cel mai important, sanatosi.

Recuperea medicala si tratamentele de fizioterapie Brasov se ocupa in principal cu tratarea afectiunilor din diverse arii: reumatologiei, ortopediei si traumatologiei. Acestea au ca scop principal combaterea durerii, imbunatatirea mobilitatii, relaxarea musculara, dar si a imbunatatirii troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular.

In cazul caror afectiuni putem apela la clinica?

In clinica se foloseste doar aparatura pentru fizioterapie Brasov de ultima generatie, care este utilizata in marile clinici de recuperare din lume. Beneficiem de terapii cu ultrasunet, impachetari cu parafina, kinetoterapie, unde scurte, drenaj limfic, laserterapie si multe altele. Printre afectiunile tratate de noi se numara:

  • post-operatorii (fracturi, dupa protezare, hernie de disc, etc)
  • reumatismale (coxartroza, artroza umarului,gonartroza)
  • ale aparatului locomotor (picior stramb-plat, deviatii la nivelul genunchiului/mainii, scolioza, cifoza, monturi etc)
  • inflamatorii (periatrita, artrita, tendinita, bursita, epicondilita, tenosinovita,etc
  • neurologice (monoplegii, pareze,distrofii musculare, traumatisme ale nervilor, neuropatia, nevralgia, etc)

Clinica, cea mai rapida cale catre o recuperare completa prin fizioterapie Brasov.

O recuperare medicala si fizioterapie Brasov de succes incepe prima data cu un consult de specialitate efectuat in clinica. In urma consultatiei, pacientului i se vor recomanda o serie de proceduri pe parcursul a 10 zile, consultatia fiind obligatorie. Numai in acest mod, pacientul va putea beneficia de un tratament personalizat dupa nevoile sale.

Programele noastre de recuperare postoperatorii sunt recomandate dupa interventii chirurgicale, neorochirurgicale sau cardiovasculare. Ele ajuta la recastigarea mobilitatii si functionalitatii aparatului locomotor, afectat in urma unui repaus prelungit. In ceea ce priveste afectiunile intr-un stadiu incipient de evolutie, cum ar fi hernia de disc sau lombosciatica, acestea se trateaza prin programe special concepute.

Pentru a va reda mobilitatea, alegeti serviciile clinicii. Va vom ajuta pe tot parcursul recuperarii dumneavoastra, pentru a va pune cat mai repede pe picioare.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Alegeti mereu un Stomatolog Bun Brasov. Acest stomatolog va va oferi un …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov ideala. O astfel de clinica va va …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Un Dentist Brasov de incredere pentru intreaga familie! Un Dentist Brasov va veni mereu in …