Saturday , February 4 2023

Brichete Energetice

Brichete Energetice

Fabrica de brichete energetice a luat nastere in urma a doua dorinte. Prima a fost accea de a ajuta la protejarea mediului inconjurator, iar a doua de a satisface nevoile clientilor nostri. De aceea, firma noastra va pune la dispozitie o gama larga si variata de brichete energetice. Acestea vor putea fi folosite atat in consumul casnic cat si in consumul industrial.

Indiferent de alegerea pe care o faceti in materie de produse, puteti avea incredere ca acestea sunt de calitate. Toate brichetele noastre ecologice au un randament foarte bun inceea ce priveste arderea si au o putere calorica ridicata. Acestea pot inlocui fara probleme lemnul de foc, eliminand pericolul poluarii si avand multiple posibilitati de utilizare si stocare.

Efortul de conservare a naturii

Defrisarea in masa reprezinta o problema majora cu care ne confruntam. De aceea, brichetarea rumegusului este cea mai simpla alternativa pentru a diminua efectele defrisarii si pentru a proteja mediul.

Echipa care lucreaza la brichete energetice este compusa din specialisti din domenii divese, care lucreaza impreuna pentru a va satisface nevoile. Pasiunea cu care lucram, precum si actiunile noastre de conservare a mediului si de gasire a unor solutii viabile, ne recomanda in randul producatorilor. Personalul nostru este compus din persoane tinere si dinamice, care sunt orientate catre client si sunt dispuse la noi idei. Pentru orice nelamurire sau intrebare, noi va stam oricand la dispozitie.

Care sunt avantajele utilizarii unei brichete energetice?

brichete energeticeNu contin aditivi si contribuie la reciclare. Procesul de brichetare a rumegusului ajuta la reducerea unor factori poluanti care rezulta in urma prelucrarii lemnului in fabricile de cherestea. Toate componentele continute de rumegus sunt 100% naturale si nu contin aditivi. Prin utilizarea deseurilor ramase in urma prelucrarii lemnului, se obtine un produs ecologic, care ajuta si la reciclare.

Au reziduuri ecologice. In urma arderii brichetelor ecologice rezulta foarte putina cenusa. Asta reprezinta aproximativ 10% din cantitatea initiala a brichetei, care poate fi folosita mai apoi ca fertilizator al solului.

Raport bun pret/ calitate. Incalzirea pe baza de brichete din rumegus este cu pana la 60% mai ieftina decat cea pe baza de produse petroliere.

Brichetele din rumegus au o putere calorica foarte mare si o perioada de ardere indelungata. Acest lucru le face un inlocuitor ideal al lemnelor sau altor medote de incalzire. Apelati cu incredere la firma Brichete Ecologice si veti face o investitie pe termen lung, protejand, in acelasi timp, mediul.

Citeste si...

Trupa Nunti

Trupa Nunti

Optiuni ideale pentru o trupa nunti Daca ti-ai gasit partenerul perfect, urmeaza lungul proces de …

Site De Prezentare Profesional

Site De Prezentare Profesional

Site de prezentare profesional Este bine ca orice afacere sa aiba un Site De Prezentare …

Pungi Curierat

Pungi Curierat

Unde gasim pungi curierat? Vi s-a intamplat vreodata sa doriti sa expediati un colet si …