Saturday , June 22 2024

Termoseminee Brasov

Termoseminee Brasov

Societate mixta romano-italiana, Termoseminee Brasov s-a nascut din dorinta fabricantului de a fi prezent si pe piata romaneasca. Cu o traditie si o experienta de peste 25 de ani,  termocamini a fost fondata in San Salvatore Telesino, provincia Beneveto din Italia.

Utilitatea unui termosemineu

Cu o ardere similara cu cea a unui semineu clasic, termosemineele sunt dotate cu schimbator de caldura pentru producerea agentului termic. Fata de centrala termica pe lemn, un termosemineu nu prezinta pierderi de caldura. Acesta se monteaza in spatiul care trebuie incalzit, este un produs multifunctional ce poate fi folosit drept semineu, centrala termica sau rotisor si are un randament de peste 80%.
Diferitele tipuri de termoseminee pot fi utilizate pentru incalzirea apei menajere, a apei din calorifere, sau chiar in pardoseala. De o calitate superioara, va punem la dispozitie termoseminee cu o rezistenta mare in timp, la preturi accesibile.

termoseminee BrasovTermoseminee Brasov va ofera o varietate mare de modele si dimensiuni in functie de nevoile si spatiul pe care doriti sa-l incalziti. Termosemineele sunt facute in vederea reducerii costurilor de intretinere. Sporesc insa si eleganta si functionalitatea casei dumneavoastra.
Si pentru ca stim ca nu exista lucru mai frumos decat relaxarea in fata unui confortabil foc de semineu, lumina flacarii si trosnetul bustenilor in foc va vor transforma casa intr-un camin primitor.

Termoseminee Brasov pentru caminul dumneavoastra!

In plus, termosemineele sunt rezultat al procesului de productie certificat ISO 9001. Vor proteja atat casa dumneavoastra, cat si mediul inconjurator de emisiile toxice de monoxid de carbon.
Avantajul pe care optarea pentru termoseminee Brasov il prezinta este ca sunt produse multifunctionale. Acestea imbina unele dintre cele mai vechi traditii ale semineului pe lemn cu actualele exigente ale incalzirii domestice. Acestea pot fi folosite ca unica sursa de caldura a casei, sau in combinatie cu o centrala pe gaz sau alt combustibil lichid. Pot fi de asemenea, racordate la o retea de calorifere si conducte deja instalate. Cu un sistem automat de curatare, tipul de termoseminee necesita doar o intretinere anuala. Acest lucru este necesar pentru a asigura o intrare de aer suficienta pentru arderea corespunzatoare.

In prezent, productia de termoseminee se desfasoara intr-o fabrica moderna. Avem linii de productie automatizate si echipamente de ultima generatie. Astfel ca, imbinarile sudate ale produsului sunt executate in conditii de maxima siguranta de catre roboti industriali.

Citeste si...

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Cate straturi de sticla ar trebui sa aleg pentru geamuri termopan Brasov? In momentul in …

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

Mobila Bucatarie la Comanda Brasov

De ce merita sa aleg mobila bucatarie la comanda Brasov in stil modern? Multi proprietari …

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

De ce au nevoie antreprenorii de o firma de asfaltare? Stiati ca exista antreprenori care …