Saturday , February 4 2023

Cazare Brasov – Hotel

Cazare Brasov – Hotel

Servicii complete de cazare Brasov si facilitati multiple va sunt oferite de Hotel . Hotelul se afla situat la intrarea in orasul Brasov si apartine unuia dintre cele mai excelente lanturi hoteliere internationale. Calitatea si profesionalismul atat al echipei cat si al serviciilor oferite au facut acest hotel sa devina unul dintre cele mai cunoscute.

Un loc de cazare potrivit in orice situatie!

Alegerea unui loc de cazare Brasov in cadrul hotelului reprezinta una dintre variantele cele mai optime. Este locatia ideala fie ca veniti in interes de serviciu sau pentru relaxare.
Hotelul dispune de 113 de camere diverse, single, double, apartamente, apartament presidential executive. Pe langa camerele de cazare, se ofera si posibilitatea de organizare a unor evenimente corporate, existand trei sali de conferinta a caror capacitate este de 50 de persoane.
Daca va aflati la Hotel in interes de serviciu veti beneficia de un centru de afaceri de care va puteti bucura datorita serviciilor de secretariat oferite si a conexiunii la internet.

Luati masa la unul dintre restaurantele din cadrul hotelului

Cazare BrasovTrei restaurante va asteapta sa le treceti pragul in cadrul hotelului si sa le incercati prepartele. Restaurantul The Grill este locatia perfecta in care puteti servi preparate traditionale, pregatite cu grija de bucatari profesionisti.
Restaurantul este un loc special in care va veti putea bucura de o experienta culinara inedita. Acesta are specific japonez iar bucatarii vor pregati mancarea chiar in fata clientilor. Veti beneficia de mai mult decat o cina, veti avea parte de un intreg spectacol. Cadrul este restrans intrucat restaurantul dispune doar de putine locuri.
Restaurantul Coral este locatia cea mai ampla a hotelului in care pot fi organziate diverse evenimente. Acesta are o capacitate mare de persoane.

Indiferent de motivul pentru care ati ales cazare Brasov la Hotel, va veti putea relaxa in cadrul centrului de sanatate. Acesta este dotat cu sauna uscata, umeda, sala de fitness si o sala de relaxare cu fotolii termo-reglabile.

Alegeti hotel  fie ca doriti o cazare in care sa va simti confortabil si relaxat, fie ca vreti sa organizati un eveniment corporate sau o nunta.

Citeste si...

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov cu multiple facilitati Un hotel luxos reprezinta cea mai avantajoasa oferta de Cazare …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Veti constata ca un penthouse Bucuresti de calitate va fi excelent pentru voi. …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Este important sa aflati cat mai multe lucruri despre o Cazare Bucuresti de …

Leave a Reply