Saturday , February 4 2023

Transport Animale Vii

Transport Animale Vii

O companie cu peste 10 ani de experienta in servicii de comert cu animale vii si transport animale vii. Aceasta a fost infiintata in anul 2004. De atunci isi atinge cu succes obiectivul de a aduce calitatea la superlativ in domeniul de piata pe care il vizeaza. A reusit sa ajunga unul dintre cei mai importanti exportatori de animale vii de pe piata europeana. Pe langa obiectivul mentinerii unei calitatii ireprosabile, compania urmareste sa se extinda cat mai mult pe piata pe care o targheteaza.

Calitatea este pe primul loc!

transport animale viiTarile cu care are contracte in derulare sunt Grecia, Germania, Italia, Slovenia, Slovacia, Croatia, Ungaria. Toate normele si prevederile legislative sunt respectate, putand sa isi desfasoare activitatea fara probleme.
Principalele servicii oferite sunt cele de comert cu animale vii, cresterea animalelor si transport animale vii atat intern, cat si international al acestora.

Exemplarele de animale pe care firma le creste sunt rasa Blue Belgique si Siementhal. Acestea sunt tratate si ingrijite conform normelor impuse de Directia Sanitar Veterinara. Sunt crescute la ferma, in judetul Covasna si beneficieaza de cele mai optime conditii. Transportul lor se realizeaza cu autospecializate. Pot fi transportate atat pe plan intern cat si international. Compania are o echipa de soferi profesionisti care sunt pregatiti si cunosc toate detaliile despre transport animale vii pe care il efectueaza.

Scopul principal al companiei

Rasele pe care compania le creste sunt alese cu atentie. Tratarea si ingrijirea lor se face cu responsabilitate si preocupare, compania asigurandu-se ca beneficieaza de cele mai bune conditii.

Avem doua scopuri. Acestea odata atinse ii pot aduce recunoasterea ca fiind cel mai eficient furnizor de export animale vii. Se preocupa de mentinerea si dezvoltarea unei relatii durabile cu partenerii si clientii. In timp ce intreaga echipa contribuie la furnizarea unor servicii inalt calitative.
Va stam la dispoztie cu informatii si servicii legate de aria in care isi desfasoara activitatea, oricand aveti nevoie.

Citeste si...

Trupa Nunti

Trupa Nunti

Optiuni ideale pentru o trupa nunti Daca ti-ai gasit partenerul perfect, urmeaza lungul proces de …

Site De Prezentare Profesional

Site De Prezentare Profesional

Site de prezentare profesional Este bine ca orice afacere sa aiba un Site De Prezentare …

Pungi Curierat

Pungi Curierat

Unde gasim pungi curierat? Vi s-a intamplat vreodata sa doriti sa expediati un colet si …

Leave a Reply