Saturday , June 22 2024

Vane Seismice

Vane Seismice

Recondi este o companie din domeniul echipamentelor industriale si a instalatiilor, avand o experienta de peste 20 de ani. Firma este specializata ca si furnizor de vane seismice, robienti si pompe care se pot utiliza in diverse aplicatii. Distribuie si o varietate de alte echipamente industriale.

Pe langa distributia de astfel de echipamente, Recondi ofera o serie de servicii care i-au ajutat sa devina recunoscuti ca si parteneri de incredere in acest domeniu. Consultanta tehnica in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite si asistenta tehnica sunt doua dintre cele mai importante servicii. Punerea in functiune a unor astfel de echipamente se realizeaza cu ajutor specializat, iar echipa Recondi va sta la dispozitie cu cele mai optime solutii.

Rolul vanelor seismice

vane seismicePrintre cele mai importante si cautate produse pe care companie le are in portofoliou, se numara varietatea de vane seismice. Acestea au rolul de a intrerupe alimnetarea cu gaz in momentul unui cutremur. Sunt utilizate pentru a contribui cu un plus de protectie pe instalatiile din caldirile in care sunt montate. Acestea pot fi de mai multe tipuri.
Vanele seismice filet sunt cele care se pot inchide in situatia in care loc un cutremur, reusind astfel sa se previna fluxul de gaz. Se reduce astfel un potential risc de incendiu sau explozie.

Vanele seismice flansa executa rolul de sistare a alimentarii cu apa in cazul in care are loc un cutremur de minim 5 grade pe scara Richter.

Montarea vanelor de catre profesionisti

Astfel de produse necesita o atentie sporita in momentul in care sunt montate. De aceea echipa de profesionisti din cadrul companiei Recondi ofera servicii de montaj si punere in functiune dar si asistenta in cazul necesitatii inlocuirii unor astfel de vane seismice. In acest fel se evita eventuale accidente datorate neperformantei produselor.

Compania dispune de un portofoliu amplu de lucrari, parteneriatele realizate putand confirma seriozitatea si calitatea prin care se remarca.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Exista case modulare container ieftine? In mod evident exista persoane care doresc sa afle daca …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este improtant sa optati pentru niste Termopane Brasov. Veti constata ca ele va …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Exista sute de firme de Constructii Case Brasov. Acestia ofera atat case …

Leave a Reply