Saturday , June 22 2024

Hotel Brasov

Hotel Brasov

Amplasat in centrul Brasovului, langa Primarie si Parcul Central, Hotelul ofera o priveliste deosebita turistilor. Indiferent daca sunteti in Brasov pentru afaceri sau de placere, Hotel Brasov reprezinta un loc ideal pentru dumneavoastra.

Fiind situat in centrul istoric al Brasovului, hotelul reprezinta alegerea potrivita pentru toti care doresc sa experimenteze farmecul pitoresc al orasului. In apropierea acestuia se afla strada Republicii, cea mai frecventata strada a Brasovului. De asemenea, renumitul vestigiu istoric Biserica Neagra se afla la doar 10 minute departare.

Camerele disponibile din cadrul hotelului

Garsoniere In Constanta - Hotel BrasovHotelul dispune de 183 de camere duble dar si de un restaurant unde puteti servi feluri alese ale bucatariei traditionale sau internationale. Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri, iar spatiul generos permite organizarea de evenimente precum banchete, nunti, aniversari, etc. Micul dejun pentru clientii cazati in hotel se serveste in stil bufet suedez. Pentru un numar mai mic de 30 de persoane, servirea micului dejul se va face in sistem a la carte.

Hotelul va pune la dispozitie o gama larga de servicii, precum: tv satelit, telefon international, seif, room bar, internet, frigider, taxi, ziare si servicii de curierat.

Pentru persoanele care doresc sa se relaxeze, in apropiere este Centrul de agrement si sport Wellness&Spa Aro Palace. Aceste este dotat cu echipamente de ultima generatie, pentru a garanta confortul tuturor oaspetilor nostri.

Conferinte in cadrul Hotelului

Hotel Brasov dispune, de asemenea, de sali de conferinte. Acestea permit organizarea evenimentelor de tip “conference” intr-un mediu propice, pentru a garanta desfasurarea corespunzatoare a evenimentului. Salile au o capacitate relativ ridicata, permitand participarea a 75 de persoane. Organizarea salilor este diferita, clientii putand opta intre sala U-shape, sala theatre sau sala Meeting Hall, in functie de preferinte. Amplasarea in zona ultra centrala a Brasovului reprezint un avantaj, fiind la indemana oricarei firme, companii sau organizatii.

Facand parte din lantul de hoteluri Aro, Hotelul este un important furnizor de servicii turistice din Brasov. Daca doriti sa aveti parte de un sejur relaxant, apelati la serviciile noastre si veti dispune de tot ce aveti nevoie.

Citeste si...

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

Sfaturi pentru a alege un complex turistic Rasnov In cazul in care urmeaza sa ramai …

Sighisoara Cultural Tour

Sighisoara Cultural Tour

A place full of history of medieval times – the Sighisoara Cultural Tour is here …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov cu multiple facilitati Un hotel luxos reprezinta cea mai avantajoasa oferta de Cazare …