Monday , September 25 2023

Cazare Pensiuni in Brasov

Cazare Pensiuni in Brasov

Pensiunea va pune la dispozitie servicii de cazare in regim bed & breakfast. In domeniul cazare pensiuni in Brasov va oferim camere confortabile la preturi avantajoase, acompaniate intr-o atmosfera familiala.
Echipa doreste sa va ajute sa va simtiti ca acasa, departe casa. Ofertele de cazare pensiuni in Brasov sunt diversificate si va garanteaza siguranta, confortul si buna dispozitie.

Oferta variata la preturi accesibile!

Oferta noastra include servicii si informatii de care aveti nevoie pentru a petrece un sejur perfect la munte. Vacanta dumneavoastra in familie sau cu prietenii va deveni mai placuta intr-o atmosfera familiala si calduroasa.
Tarifele noastre, accesibile pentru orice buzunar, fac din noi alegerea ideala pentru cupluri, tineri, familii cu copii, dar si grupuri mari si mici.
Situata la aproximativ 7 minute de mers pe jos fata de Centrul Istoric, locatia este ideala pentru a vizita obiectivele turistice ale orasului. Puteti vizita celebra Biserica Neagra, Casa Sfatului, strada Republicii, Turnul Negru sau Bastionul Graft.

Dotari si beneficii daca ne alegeti

Cazare Rasnov - Cazare Pensiuni in BrasovCu o capacitate de cazare de pana la 14 persoane, va punem la dispozitie camere unice si confortabile, cu grup sanitar propriu. Puteti opta pentru camere duble sau twin tip Economy, Standard, Superior sau Turist si suita cu doua dormitoare, adaptate tuturor buzunarelor.

Serviciile si facilitatile puse la dispozitia dumneavoastra fac din noi locul preferat de turisti din intreaga lume. In plus, beneficiati de spatiu de depozitare pentru schiuri si puteti folosi gratuit bicicletele puse la dispozitie. Receptia este deschisa non-stop pentru accesul oricand pe proprietate.
Personalul nostru, bine instruit, se vor stradui sa intretina confortul si buna dumneavoastra dispozitie!
Camerele sunt moderne, cu internet Wi-Fi gratuit si o bucatarie comuna. De asemenea, asiguram transfer de la/la aeroport si acceptam animale de companie.

Profitati de preturile excelente in materie de Cazare pensiuni in Brasov si bucurati-va de o vacanta relaxanta. Indiferent de perioada anului aleasa, clientii nostri au considerat-o locul ideal pentru o vacanta de familie odihnitoare, precum si pentru zile relaxante pline de noi experiente intr-o companie placuta si in deplina armonie cu mediul incojurator.

Noi asteptam cu nerabdare sa va uram “Bun venit!” cat de curand si sa va punem la dispozitie cele mai bune conditii. Atat pentru a va bucura de pacea si linistea mult dorite, cat si pentru a evada din rutina cotidiana!

Citeste si...

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov cu multiple facilitati Un hotel luxos reprezinta cea mai avantajoasa oferta de Cazare …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Veti constata ca un penthouse Bucuresti de calitate va fi excelent pentru voi. …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Este important sa aflati cat mai multe lucruri despre o Cazare Bucuresti de …