Saturday , June 22 2024

Folii Solare

Folii solare

De la infiintarea firmei in anul 2003, am ajuns sa avem in prezent peste 50.000 de clienti. Experienta noastra in domeniu a contribuit, de asemenea, la incheierea unui parteneriat de incredere cu marca Llumar. Acesta este unul dintre cele mai puternice si de incredere branduri, fiind liderul mondial in productia de folii solare.

Contributia foliilor solare in confort si protectie

Foliile solare Llumar sunt recunoscute la nivel mondial, in special datorita numeroaselor beneficii pe care  le prezinta. Aceste folii asigura atat confortul si protectia dumneavoastra cat si a celor dragi. Efectul de orbire va fi considerabil redus, iar daunele provocate de radiatiile ultraviolete nocive vor fi neutralizare. Mai mult, foliile solare Llumar au si o deosebita contributie estetica. Pe langa protectia oferita, beneficiati si de un plus de eleganta, folia solara putand fi considerata o metoda rafinata de tuning.

Alege folii solare Llumar pentru protectia de razele UV!

folii solarePrincipala problema cu care se confrunta orice persoana este acumularea de caldura vara si temperatura scazuta pe timp de iarna. Foliile Llumar ajuta atat la reducerea puterii de emisie a sticlei dar si la reflectarea caldurii inapoi in camera. Astfel, beneficiati de o incapere racoroasa vara si economisiti la costurile incalzirii pe timp de iarna. Radiatiile solare pot cauza imbatranirea prematura a pielii, precum si alte conditii mult mai grave, cum ar fi cancerul. Alegeti sa va protejati locuinta cu folii solare Llumar, deoarece au o capacitate de respingere UV de 99%.

Va pune la dispozitie, de asemenea, o echipa de profesionisti pentru montarea foliei. Personalul nostru este intruit si autorizat, lucrand cu cea mai mare grija si atentie la detalii. Deoarece intreaga noastra activitate se contureaza in jurul nevoilor clientilor, satisfactia dumneavoastra este garantata.

Comparativ cu alte folii solare fabricate in China, foliile Llumar prezinta cel mai bun raport calitate-pret. Acestea vin impreuna cu o garantie care poate varia intre 7 si 12 ani. Garantia include dezlipirea, decolorarea sau alte defecte ale foliei. Aceasta nu acopera zgarierea sau deteriorarea cu diverse obiecte ascutite.

De peste 13 ani, compania noastra continua sa se remarce prin profesionalism si servicii de o calitate exceptionala. Are la baza un set de valori bine determinate, mentinute la un nivel inalt de exigenta.

 

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu ideal de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Va …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov este alegerea cea …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov indiferent de volumul autovehiculului! Este important sa alegeti un serviciu bun de …