Friday , June 21 2024

Cursuri Ski

Cursuri Ski in Brasov

Club Sportiv Brasov va pune la dispozitie cursuri ski in Brasov. Pentru acestea, varsta minima este de 4 ani, iar o lectie dureaza 1 h si 50 minute. Ne propunem, prin cursuri ski, sa sustinem practicarea acestui sport de la o varsta cat mai frageda. Cursurile de ski pot fi urmate si in cadrul taberelor de ski organizate in Poiana Brasov. In plus, preluam copiii din gradinite, scoli sau afterschool pentru cursuri ski organizate.

Beneficii pe care le va avea copilul dvs.

Cursuri ski reprezinta cea mai buna modalitate pentru a realiza un echilibru intre fizic si mental. Acestea sustin dezvoltarea armonioasa a celor mici. Acestia se vor bucura, cu siguranta, de fiecare moment petrecut pe partie in aer curat de munte si peisaje incantatoare. Copilul dumneavoastra isi va petrece timpul liber intr-un mod constructiv. Isi va imbunatati, atat sanatatea, cat si abilitatile, iar increderea si stima de sine ii vor fi sustinute spre dezvoltare.

Invata de la profesionisti!

cursuri skiClubul Sportiv Brasov a fost creat din pasiunea de a sustine un stil sanatos de viata, oferind remediul pentru o viata activa.
Echipa noastra de profesionisti, tanara si omogena este vorbitoare de limba maghiara, engleza, spaniola, italiana si greaca. Puteti avea certitudinea ca activitatile se desfasoara in conditii de maxima siguranta, cu echipament corespunzator. Instructorii nostri sunt instructori autorizati, cu experienta vasta in acest domeniu. Acestia se adapteaza usor in functie de cerintele si nevoile copilului dumneavoastra.

Club Sportiv va pune la dispozitie servicii de calitate si siguranta ca instructorii nostri sunt mai mult decat capabili de a desfasura activitatile in conditii de maxima siguranta.

Tot ce mai ramane de facut este sa va rezervati un loc si sa pregatiti echipamentul necesar pentru o tabara de cursuri ski de neuitat!
Persoanele interesate sunt invitate sa ne contacteze in vederea furnizarii de informatii suplimentare, sau pentru inscriere. Va stam la dispozitie si va oferim toate detaliile necesare pentru a lua o decizie informata si benefica pentru dumneavoastra si pentru micutul dumneavoastra.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Ce beneficii au cei care merg la piscina Rasnov? Se spune despre inot ca ofera …

Fish Direct

Fire pescuit

Fire pescuit Alegeti niste Fire Pescuit de cea mai buna calitate. Veti vedea ca sunt …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Este foarte bine sa tineti cont de o astfel de Rulota Brasov. Aceasta …