Friday , June 21 2024

Cabinet Stomatologie Brasov

Cabinet Stomatologie Brasov

Intr-o ambianta placuta si relaxanta, specifica unui bun cabinet stomatologic, va oferim servicii de asistenta stomatologica profesionale.
Initial un cabinet stomatologic multidisciplinar, cabinetul a ramas din anul 2000 doar cabinet de medicina dentara.

Cabinet stomatologie Brasov va ofera Servicii Medicale de asistenta stomatologica cu materiale si aparatura performanta. Inca de la inceputuri, unul dintre obiectivele noastre a fost acela de a asigura confortul pacientilor nostri. Orientarea noastra este spre siguranta si calitatea tratamentului efectuat. In plus, avem colaborari interdisciplinare cu un medic ortodont si chirurg dento-alveolar, care contribuie la eficientizarea eforturilor noastre.

Tehnologie inovatoare, personal calificat la cabinet stomatologie Brasov!

cabinet stomatologie brasovAtunci cand treceti pragul unui cabinet stomatologic, principala dumneavoastra grija este restaurarea sanatatii orale. Bacteriile orale sunt, de regula, radacina tuturor relelor. Iar eliminarea acestora cu ajutorul instrumentarului mecanic este insuficienta. Ca rezultat, apar inflamatii recurente persistente, sangerari si interventiile trebuie repetate.
Apeland la serviciile noastre veti putea beneficia de tehnologia PAD. Aceasta este dovedita ca omoara 99,99% din microorganisme cu ajutorul unui LED si a ingredientului foto-activat. SmartPAD este eficient in majoritatea cazurilor, iar bacteriile nu vor dezvolta rezistenta. In plus, aplicarea antibioticelor nu este necesara.

Indicatiile oferite de cabinet stomatologie Brasov vizeaza parodontologie, peri-implantite, carii si endodontie.
Ne angajam sa va punem la dispozitie solutii eficiente, menite sa va restaureze si sa va pastreze sanatatea orala. Solutiile sunt orientate spre salvarea si repararea, in stadiul initial, a danturii dumneavoastra. Dupa aceasta se poate vorbi si de alte proceduri medicale.

Scopul realizarii procedurilor medicale

Procedurile medicale vor avea ca scop pastrarea intacta a tesuturilor; salvarea unor implanturi scumpe prin dezinfectarea completa a zonei sau dezinfectarea neoalveolei. In plus, se vor aplica masuri de salvare a tesuturilor dure cu un procedeu minim-invaziv si de remineralizare naturala.

Cu abordari inovatoare, cabinetul stomatologic isi doreste sa-si imbunatateasca constant serviciile. Capacitatea de a maximiza tehnologia de ultima ora de care dispunem ne ajuta sa fim mai eficienti. In consecinta, clientii nostri sunt mai multumiti, iar noi putem garanta confortul, siguranta si calitatea tratamentelor.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Alegeti mereu un Stomatolog Bun Brasov. Acest stomatolog va va oferi un …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov ideala. O astfel de clinica va va …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Un Dentist Brasov de incredere pentru intreaga familie! Un Dentist Brasov va veni mereu in …