Friday , June 21 2024

Cabinet Psiholog Brasov

Cabinet Psiholog Brasov

Ce pot gasi la un Cabinet Psiholog Brasov? Aproape tot ceea ce ti-ai putea dori din aria serviciilor psihologice. Apeland la mine, puteti beneficia de servicii psihologice de evaluare, examinare si consiliere atat pentru individ, cat si pentru familie sau organizatii. Aceste servicii sunt furnizate in intiminatea cabinetului psihologic din cadrul clinicii. De asemenea, clientii pot opta si pentru sedinte la domiciliu sau la sediu, depinzand de nevoile sau solicitarile fiecaruia.

Poti rezolva problema stresului si dificultatile vietii

Serviciile oferite se axeaza in principal pe evaluarea psihologica, dar si dentificarea si rezolvarea problemelor personale prin consiliere. Problemele din viata dumneavoastra sunt cauzatoare de stres si aduc un discomfort in toate planurile vietii. Viata dumneavoastra personala, profesionala sau sociala va avea de suferit daca aceste probleme nu sunt adresate de un specialist.

cabinet psiholog brasovMeriti sa ai viata pe care ti-o doresti! De aceea, te astept la Cabinet Psiholog Brasov pentru a discuta si a rezolva problemele din viata dumneavoastra. Rolul meu in calitate de psiholog este acela de a invata oamenii sa faca fata dificultatilor din viata lor. In primul rand, trebuie sa ai incredere in fortele proprii si in alegerea facuta. Tu esti singurul care are control asupra propriei vieti. Primul pas consta in identificarea sursei problemei. De acolo, terapia oferita la mine in cabinet te la ajuta sa dezvolti noi abilitati pentru a face fata problemelor.

In ce constau serviciile oferite acest cabinet psiholog Brasov?

Scopul Psihologiei Alderiene este sa te ajute sa iti modifici perceptia fata de sine si fata de lume. Astfel, clientii ajung sa isi intelegeasa stilul vietii si modul in care opereaza ei zi de zi. Daca sunteti in cautarea unui psiholog sau psihoterapeut, atunci sunteti in locul potrivit. Eu sunt atestata de Colegiul Psihologilor din Romania, avand dreptul la libera practica.

Printre noile servicii oferite de mine se numara si psihoterapia adictiei. De obicei, o actiune repetata se poate transforma intr-o dependenta sau adictie care ne tulbura existenta sau rutina. Dependentele nu se refera doar la alcool, tutun sau droguri. Acestea se pot referi la orice aspect al vietii noastre, precum jocurile de noroc, cumparaturile, tehnologia, chiar si dragostea. Desi sunt uneori neconstientizate, aceste adictii ne impacteaza in mod negativ viata si alegerile pe care le luam.

Daca doriti sa faceti o programare la cabinetul psihologic sau aveti intrebari, va stau mereu la dispozitie. Va astept cu drag la cabinet sa ne cunoastem si sa lucram impreuna.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Alegeti mereu un Stomatolog Bun Brasov. Acest stomatolog va va oferi un …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov ideala. O astfel de clinica va va …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Un Dentist Brasov de incredere pentru intreaga familie! Un Dentist Brasov va veni mereu in …