Saturday , June 22 2024

Usi PVC exterior

Usi PVC exterior

Usile confectionate din tamplarie PVC cu geam termopan, pot fi utilizate atat pentru exterior cat si pentru interior. Acestea vin intr-o gama variata de modele si culori, putand fi utilizate fara probleme pentru case, vile si chiar spatii comerciale. Firma noastra ofera usi PVC exterior cu diferite variante constructive, in functie de nevoile dumneavoastra.

Utilitatea usilor din PVC pentru exterior

Acest tip de usi se foloseste in general pentru inchiderile exterioare ale teraselor sau cladirilor, prezentand o durabilitate si fiabilitate crescute. Usile din tamplarie PVC ofera avantajul unei izolari termice si fonice superioare, comparativ cu usile traditionale. usi pvc exteriorAcestea nu se lasa in timp, nu se umfla din cauza umiditati si sunt mai usor de curatat si intretinut. In cazul usilor clasice din lemn, folia care protejeaza lemnul se scorojeste in timp. Acest lucru nu se va intampla si in cazul usilor din PVC.

In confectionarea de usi PVC exterior, la fel ca la Usi Interioare Brasov, firma noastra va tine intotdeauna cont si de calitatea materialelor de executie, pe langa precizia in executare. Usile din termopan prezinta avantajul inchiderii multipunct.

Acestea ofera atat o presiune constanta asupra garniturii cat si o inchidere excelenta prin transmiterea prin butuc a miscarii de blocare a punctelor de inchidere.

Aspecte tehnice

Balamalele utilizate in confectia unor astfel de usi sunt de o importanta maxima. Usile realizeaza un numar de circa 25.000 de cicluri inchis-deschis. Acest lucru inseamna ca balamalele utilizate in montarea usilor trebuie sa fie de o rezistenta superioara pentru a rezista uzurii.

Pe langa o alta serie de cerinte tehnice. Precum rezistenta la vant sau la uzura, tamplaria trebuie sa ofere si siguranta in proiectare si siguranta omului. In primul rand, trebuie sa va ganditi la locul de montare, pentru a fi siguri ca alegeti ceva potrivit. Daca doriti o usa din PVC pentru exterior, trebuie sa aveti grija ca aceasta sa nu se zgarie. In general, acest tip de usi sunt mai potrivite pentru interior. Totusi, daca ii acordati atentia si ingrijirea necesare, aceste usi vor avea o durata de viata indelungata, pastrandu-se aspectul mult timp.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Exista case modulare container ieftine? In mod evident exista persoane care doresc sa afle daca …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este improtant sa optati pentru niste Termopane Brasov. Veti constata ca ele va …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Exista sute de firme de Constructii Case Brasov. Acestia ofera atat case …

Leave a Reply