Friday , April 12 2024

Tabere de ski Poiana Brasov

Tabere de ski Poiana Brasov

Aceste tabere de ski oferite de CS au o traditie indelungata, fiind organizate in fiecare an de catre echipa noastra. Iarna aceasta, alegeti sa va trimiteti copiii intr-o tabara de ski Poiana Brasov. Acestia vor fi intampinati de o varietate de activitati amuzante, specifice varstei. Cei mici vor beneficia de 4 ore de ski pe zi, dupa-amiaza fiind petrecuta la diversele ateliere. Seara vor avea loc jocuri interactive de cabana.

Activitati desfasurate in taberele de ski

tabere de ski

Pe langa cursurile de ski, copiii vor participa la multe alte activitati specifice varstei lor. Dintre acestea mentionam: patinaj, snow-tubing, focuri de tabara, gatit, patinaj, etc. Inscrierea la o tabara de ski Poiana Brasov reprezinta ocazia ideala pentru a face miscare in aer liber. Pe timp de iarna, copiii au tendinta de petrece mult timp in casa. Acest lucru nu este benefic pentru ei, considerand si faptul ca vor petrece timp in fata calculatorului sau televizorului.

Taberele se adreseaza copiilor cu varste de la 4 la 14 ani, oferind fiecaruia oportunitatea de a socializa. La aceste varste, copiii au nevoie de o atentie deosebita. Acest pas catre castigarea propriei autonomii si afirmari se realizeaza sub supravegherea personalului. Prin inscrierea copilului la tabere de ski ii va oferi multiple beneficii. In primul rand, participarea la o tabara de ski implica respectarea unui program. Astfel, cei mici vor trebui sa se obisnuiasca cu o rutina de trezire, efort fizic, luarea mesei, culcare, etc.

Tabere de ski – sporturi invatate

Insusirea unei astfel de abilitati inseamna o adaptare a copilului la nou, inseamna autodepasire, autodezvoltare si disciplina, abilitati ce ii vor folosi mai tarziu in alte aspecte ale vietii. Pe langa acestea, copiii vor invata sa skieze, sa patineze si sa se dea cu snowboar-ul intr-un mod corespunzator. Efortul depus va contribui la dezvoltarea lor armonioasa si la castigarea increderii de sine.

 

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Ce beneficii au cei care merg la piscina Rasnov? Se spune despre inot ca ofera …

Fish Direct

Fire pescuit

Fire pescuit Alegeti niste Fire Pescuit de cea mai buna calitate. Veti vedea ca sunt …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Este foarte bine sa tineti cont de o astfel de Rulota Brasov. Aceasta …

Leave a Reply