Friday , June 21 2024

Robineti Industriali – Recondi

Robineti Industriali – Recondi

Recondi este o companie cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor industriale. Compania se afla pe aceasta piata din anul 1993 si a reusit in tot acest timp sa isi creasca renumele, ca urmare a multiplelor colaborari cu firme importante. In prezent, Recondi este considerat ca fiind un nume important pe piata furnizorilor de robineti industriali, actionari electrice, clapete de sens, racorduri flexibile, reductoare de presiune, manometre si multe alte produse din gama echipamentelor industriale.

Servicii de consultanta si montaj

robineti industrialiRecondi Brasov este pe langa furnizor de diverse produse industriale si un service autorizat Grundfos. Acest lucru permite clientilor sa beneficieze de variate servicii. Mai intai de toate li se ofera consultanta tehnica pentru a face alegerea potrivita cu privire la sistemele de pompare.

Serviciul de consultanta este folosit si pentru inlocuirea sistemelor de pompare vechi sau neperformante. Acestea ajung in cele din urma sa fie inlocuite cu sisteme mult mai eficiente din punct de vedere energetic. Exista asistenta tehnica si montaj pentru fiecare echipament comercializat.

De asemenea, se asigura si reparatii in cadrul service-ului.

Aspecte tehnice

Comercializarea de robineti industriali reprezinta insa unul dintre principalele servicii pe care Recondi le ofera. Robinetii industriali sunt dispozitive fabricate sa regleze debitul de gaz, lichid, material uscat care isi pot face trecerea printr-o conducta sau un jgheab. Acestia isi gasesc utilizarea in majoritatea proceselor de fabricatie precum si majoritatea sistemelor de productie sau furnizare de energie.

Materialele din care se realizeaza acest tip de robineti industriali sunt diverse. Pot fi fabricati din bronz, alama, otel, fier sau alte aliaje. Indiferent de materialul ales, modalitatea de realizare a lor la standarde de siguranta si calitate ridicate le ofera o durabilitate sporita in timp. Acest lucru este valabil pentru toate produsele furnizate de Recondi.

Serviciile de consultanta si montaj pentru echipamentele pe care compania le are in oferta sunt necesare. Acestea asigura garantia alegerii produselor corecte. In acest fel se va putea garanta o buna functionare a diverselor sisteme de instalatii.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Exista case modulare container ieftine? In mod evident exista persoane care doresc sa afle daca …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este improtant sa optati pentru niste Termopane Brasov. Veti constata ca ele va …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Exista sute de firme de Constructii Case Brasov. Acestia ofera atat case …

Leave a Reply