Monday , September 25 2023

Complex Turistic Bran

Complex Turistic Bran

Un complex turistic situat in Bran, gazda a legendarului castel al contelui Dracula. Complexul se afla la circa 400-500 m de acesta si implicit si de restul atractiilor turistice existente in zona. Frumusetea peisajelor ce il inconjoara fac ca acest complex turistic Bran sa fie alegerea multor oameni, dornici de relaxare si plimbare. Asadar, acesta ofera turistilor posibilitatea unei cazari comfortabile, primitoare alaturi de diverse obiective turistice, culturale si trasee montane.

Cazare Bucuresti Complex Turistic BranComplex turistic Bran este considerat ca fiind un centru de agrement montan datorita facilitatilor multiple de care dispune. Turistilor li se ofera posibilitatea de a alege locul de cazare dintre cele trei vile existente: Vila Constantin, Vila Bogdan si Vila Adrian. Cele trei vile au camere duble sau triple, amenajate intr-un stil rustic.

Agrement la preturi accesibile!

Pe langa peisajele care il inconjoara si oportunitatea de a vedea cateva obiective culturale, centrul de agrement va pune la dispozitie cateva modalitati de distractie. Puteti juca billiard, ping pong, sa va dati pe tiroliana, sa mergeti la piscina si chiar la discoteca. De asemenea, se organizeaza focuri de tabara si diverse excursii. Copiii se pot bucura de o varietate de activitati educationale si sportive. Le dam ocazia sa isi petreaca timpul intr-un mod constructiv. Este un loc de luat in considerare si in cazul in care va doriti sa organizati un eveniment, fie el nunta, botez sau un eveniment de afaceri. Pentru acestea, dispunem si de o sala de conferinte unde puteti desfasura diverse intalniri de afaceri.

Mancare locala la restaurantul Hanu’ Vamii

Turistii care vor dori sa guste din preparatele locale pot face acest lucru la restaurantul hotelului, Restaurant Hanu’ Vamii. Cu o capacitate de 100 de locuri, localul va asteapta intr-o ambianta traditionala, rustica.
Costurile pentru o vacanta relaxanta in cadrul complex turistic Bran de agrement montan sunt accesibile. Avem si oferte speciale pentru cei care vin in grupuri organizate.

Ne dorim sa aveti parte de un sejur cat mai placut si sa reveniti la noi cu drag!

Citeste si...

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov cu multiple facilitati Un hotel luxos reprezinta cea mai avantajoasa oferta de Cazare …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Veti constata ca un penthouse Bucuresti de calitate va fi excelent pentru voi. …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Este important sa aflati cat mai multe lucruri despre o Cazare Bucuresti de …