Saturday , February 4 2023

Distributie Marfa

Distributie Marfa

Cu sediul central al societatii in Targoviste, SC Manoil Trans SRL asigura servicii de distributie marfa – produse alimentare si bauturi. Locatia permite accesul facil camioanelor cu tonaj greu pentru aprovizionarea cu marfa.

SC Manoil Trans SRL se angajeaza sa ofere solutii optimizate si eficiente pentru distributie marfa in Romania. Depozitele noastre au fost concepute astfel incat sa avem cale de acces direct pentru camioanele cu tonaj greu. Aceasta, pentru a se asigura un flux permanent atat pentru descarcarea marfii de la furnizori cat si pentru incarcarea masinilor de distributie.

Ce si unde distribuim?

distributie marfaInca de la infiintare, principalul obiectiv de activitate al companiei a fost derularea de activitati de distributie a produselor alcoolice, racoritoare si alimentare.
Piata de distributie a SC Manoil Trans SRL include toate locatiile dombovitene care comercializeaza produse alcoolice, alimentare, bere si vin. Gama larga de produse ne permite sa acoperim toate segmentele de piata, de la copii la batrani, de la gospodine la oameni de afaceri, de la prescolari la studenti.

Pentru piata de distributie marfa din judetul Dambovita, compania noastra este consacrata si recunoscuta ca o firma ce presteaza numai servicii de calitate, cu o buna executie a pietei, un partener loial, un adevarat lider.

Alege o firma profesionista de distributie marfa!

Ne angajam sa respectam si sa indeplinim cerintele cantitative si calitative de distributie. Eforturile noastre au fost cumulate in obtinerea certificatului ISO 9001:2000 reprezentand Managementul Calitatii si in eforturile de a implementa si sistemului HACCP privind siguranta alimentelor.

Ne mandrim cu faptul ca suntem distribuitori autorizati ai S.C. Ursus Breweries S.A, S.C. Romaqua Group S.A, S.C. Cotnari S.A sau S.C. Cramele Recas Group S.R.L. Statisticile privind calitatea SC Manoil Trans SRL sunt din ce in ce mai satisfacatoare. Orientarea spre satisfacerea cerintelor si nevoilor clientilor nostri ne-a ajutat sa ne inmultim numarul de transporturi lunare si adaugam la portofoliu clienti importanti anual.
Transporturile realizate sunt efectuate in conditii de maxima siguranta, cu ajutorul unei echipe de soferi bine pregatiti si echipamente profesionale.

Citeste si...

Trupa Nunti

Trupa Nunti

Optiuni ideale pentru o trupa nunti Daca ti-ai gasit partenerul perfect, urmeaza lungul proces de …

Site De Prezentare Profesional

Site De Prezentare Profesional

Site de prezentare profesional Este bine ca orice afacere sa aiba un Site De Prezentare …

Pungi Curierat

Pungi Curierat

Unde gasim pungi curierat? Vi s-a intamplat vreodata sa doriti sa expediati un colet si …