Saturday , February 4 2023

Brichete Rumegus

Brichete rumegus

Exista mai multe tipuri de Brichete Rumegus. Cele mai solicitate de clienti sunt : brichetele Pini-Kay si brichetele Nestro. Acestea prezinta o serie de avantaje. Brichetele Pini-Key sunt de forma unui paralelipiped. Acesta poate avea fie patru, fie sase, fie opt laturi. Acest tip de brichete sunt fabricate si confectionate prin presare la o temperatura foarte ridicata.

Aceasta temperatura poate ajunge si pana la patru sute de grade celsius. Presiunea de fabricare a materialului este foarte inalta. Ea poate ajunge si pana la o mie doua sute de bari. Prima data se procedeaza la uscarea materialului. Culoarea crustei exterioare a acestor brichete de lemn este maro sau negru. Crusta are un rol protector. Ofera o rezistenta ridicata la umiditate.

Brichete rumegus

Brichetele Pini-Kay sunt Brichete Rumegus. Aceste brichete de lemn mocnesc incet, acest lucru inseamna ca au o capacitate de ardere indelungata in timp. Astfel, caldura se va elibera in mod uniform. Temperaturile de incalzire vor fi foarte ridicate. Acest tip de brichete de lemn au forma longitudinala, ceea ce incurajeaza inclusiv ventilarea proprie.

Brichete RumegusAceste brichete de lemn pot fi introduse atat in cazane de lemn de capacitate redusa, cat si in cazane de lemn cu capacitate ridicata. Brichetele Pini-Kay sunt cele mai potrivite la gratar. Acestea nu izbucnesc in flacari si nu produc nici un fel de scantei in momentul contactului cu grasimea. Cenusa ramasa este foarte putina. Poate fi utilizata ca si ingrasamant ecologic.

Brichetele Nestro se incadreaza tot in categoria brichetelor din rumegus. Modalitatea de realizare a acestora este presarea mecanica sau hidraulica. Presarea se realizeaza undeva la patru sute sau sase sute de bari. Aceste brichete sunt confectionate din lemn, cereale sau culturi oleaginoase. Nu se obtin prin presare ca brichetele Pini-Kay. Aceste brichete din lemn au o forma cilindrica. Diametrul nu depaseste optzecisicinci de milimetri. De regula, au gaura longitudinala. Lungimea maxima a unei brichete Nestro poate ajunge la maxim treizeci de milimetri.

Brichete rumegus

Toate brichetele de lemn trebuie depozitate intr-un loc care sa fie acoperit si uscat. Pentru depozitarea tuturor categoriilor de Brichete Rumegus ar fi de preferat depozitarea lor la temperaturi de maxim cincizeci de grade celsius. Valoarea umiditatii ar trebuie sa se incadreze intre treizeci si optzeci la suta. Aceste tipuri de brichete nu trebuie depozitate langa apa.

Citeste si...

Tiny House

Tiny House

Ce avantaje imi ofera Tiny House? Din ce in ce mai multe persoane au auzit …

Proiectare Instalatii

Proiectare Instalatii

De ce sunt necesare serviciile de proiectare instalatii electrice? Pentru orice cladire, indiferent de destinatia …

Dusumea din Lemn Vechi

Dusumea din Lemn Vechi

Unde poate fi montata dusumea din lemn vechi? Una dintre solutiile potrivite pentru cei care …

Leave a Reply