Sunday , July 25 2021

Balustrada Brasov

Balustrada Brasov din diferite materiale

Balustrada Brasov din sticla reprezinta ultima tendinta in materie de amenajari interioare si exterioare. Sticla presupune avantajul ca pastreaza o luminozitate puternica. Indiferent daca balustrada din sticla este montata la balconul locuintei sau la scara, spatiul va fi unul foarte deschis.

Balustrada din sticla prezinta calitate ridicata. Si sistemul de prindere al sticlei este unul modern si se realizeaza utilizand tehnologii de ultima generatie. Pentru construirea unei balustrade se poate folosi atat sticla laminata cat si sticla securizata. O balustrada din sticla poate avea mana curenta din lemn. Este in asa fel proiectata incat confera atat siguranta cat si un design elegant si unicat.

Balustrada Brasov din aluminiu

Balustrada BrasovInfrumusetarea decorului locuintei personale se poate face utilizand tipul de balustrada potrivit care se integreaza perfect in ansamblul arhitectural al imobilului. O Balustrada Brasov din aluminiu reprezinta, in primul rand, o alternativa la o balustrada din inox.

Prezinta rafinament si o eleganta aparte. Un aspect esential este faptul ca balustrada din aluminiu poate fi integrata, cu foarte mare usurinta, in orice tip de stil arhitectural. Acest sistem de balustrade este imbunatatit, in mod continuu, de producatori. In acest fel se doreste obtinerea celui mai inalt nivel de siguranta. Un termen de garantie mediu pentru balustrada din aluminiu este de sase ani.

Balustrada din fier forjat

In cazul anumitor tipuri de balustrade elementele decorative sunt lucrate manual. Si tipul de prindere al balustradei poate fi diferit si anume podestru sau lateral. Sunt importante preferintele clientului. Balustrada din fier forjat face parte din categoria balustradelor de cea mai inalta calitate. Daca sunt lucrate manual, acest aspecta confera balustradelor din fier forjat o nota speciala. Pot fi confectionate, la comanda, modele unice, cu o foarte mare usurinta. Balustrada va avea forma unei adevarate opere de arta. Va avea o forma unica si extraordinara datorita decoratiunilor ei specifice. In mod optional, aceasta balustrada poate fi si vopsita in nuante diferite in camp electrostatic.

Citeste si...

Banda De Legat

Banda De Legat

Banda de legat Alegeti o Banda De Legat ideala. Aceasta va va oferi toate avantajele …

Magazin Mobila Brasov

Magazin Mobila Brasov

Magazin Mobila Brasov Alegeti cel mai potrivit Magazin Mobila Brasov. Un astfel de magazin va …

Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj

Piatra Naturala Cluj – Alegerea ideala pentru fatade exterioare sau pereti interiori Cel mai frecvent …

Leave a Reply