Saturday , February 4 2023

Aer Conditionat Brasov

Aer Conditionat Brasov

In sezonul cald, toti dorim sa ne relaxam intr-o casa racoroasa dupa o zi petrecuta in caldura dogoritoare de afara. Daca pozitionarea locuintei este spre traseul parcurs de soare pe timpul zilei, probabil caldura ajunge sa fie insuportabila in casa.

Afara cald, in casa cald, peste tot cald. Vara si caldura sunt frumoase, mult asteptate, insa un pic de adapost fata de acestea este binevenit. Instalarea unui aparat de aer conditionat Brasov poate fi solutia de acasa.

Specialisti in instalarea aparatelor de aer conditionat Brasov

aer conditionat BrasovSocietatea a fost infiintata acum aproape 21 de ani, fiind printre primele firme din domeniul instalatiilor. Pentru a intra in contact cu angajatii lor, se poate ajunge usor la punctul de lucru. Localizarea lor este pe strada Carierei nr 125, in zona cartierului Bartolomeu. Daca stiti unde se afla Brintexul si Auchanul, aproape ati ajuns la adresa de mai sus.

Serviciile oferite de aceasta societate sunt variate: instalatii sanitare, obiecte sanitare, instalatii incalzire, aer conditionat, ventilatie, climatizare, irigatii si cosuri. Pentru a da un plus de incredere firmei, au primit certificare atat ISCIR cat si ISO 9001:2008.

Pune la dispozitia ta echipe de montaj care lucreaza respectand standardele, normele si legislatia in vigoare. Utilizeaza doar materiale de calitate si ofera garantie pentru toata gama de lucrari executate. Au idei moderne si lucreaza cu rapiditate si siguranta.

Montarea instalatiior de aer conditionat

Instalarea aparatelor de aer conditionat Brasov trebuie realizata de persoane calificate. Instalarea pe cont propriu poate cauza probleme si duce la avarierea aparatelor de aer conditionat. Pentru a fi utilizate la intreaga lor capacitate, aparatele de aer conditionat trebuie verificate de specialisti.

Calitatea produselor si serviciilor oferite se reflecta si in raportul calitate-pret. Puteti apela la aceasta echipa de profesionalisti pentru a va instala aparatul de aer conditionat care va racori verile toride.

Citeste si...

Tiny House

Tiny House

Ce avantaje imi ofera Tiny House? Din ce in ce mai multe persoane au auzit …

Proiectare Instalatii

Proiectare Instalatii

De ce sunt necesare serviciile de proiectare instalatii electrice? Pentru orice cladire, indiferent de destinatia …

Dusumea din Lemn Vechi

Dusumea din Lemn Vechi

Unde poate fi montata dusumea din lemn vechi? Una dintre solutiile potrivite pentru cei care …

Leave a Reply