Friday , June 21 2024

Colectare si reciclare mase plastice

Colectare si reciclare mase plastice

Plast Serv este o firma infiintata in anul 2006, care are peste 10 ani de experienta in domeniul de reciclare mase plastice. Domeniul de activitate al firmei noastre este acela al colectarii si reciclarii de plastic, cauciuc si textile. Asiguram, de asemenea, si intermedierea in valorificarea deseurilor detinute de dumneavoastra, daca ele depasesc 15-20 de tone.

Ce experienta avem?

Plast serv functioneaza de peste 10 ani fara intrerupere, iar serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate. Ne-am impus pe piata interna dar mai ales pe cea externa prin produsele noastre de o calitate superioara. Acestea sunt realizate in concordanta cu cerintele pietei actuale, si corespund in totalitate criteriilor beneficiarilor. reciclare mase plasticeClauzele contractuale privind calitatea, profesionalismul si operativitatea sunt mereu respectate atunci cand vine vorba de serviciile firmei noastre.

Dispunem de un intreg personal cu o pregatire corespunzatoare in ceea ce priveste activitatea de sortare, macinare si granulare a deseurilor. Activitatea noastra se axeaza, de asemenea, si pe reintroducerea lunara a peste 3000 de tone de deseuri textile si de plastic, in circuit. Aceasta tendinta este in crestere, de aceea realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei este o prioritate.

Pentru Plast Serv, nu conteaza locul ocupat intr-o ierarhie, ci calitatea serviciilor si profesionalismul pe care le oferim clientilor nostri.

Serviciile oferite de noi includ:

Colectare si reciclare mase plastice. Plast Serv ofera servicii reciclare si colectare a unei game largi si variate de deseuri. Oferim, de asemenea, solutii legate de depozitarea si transportul acestora. Firma noastra va pune la dispozitie echipamentele necesare pentru stocarea corespunzatoare a deseurilor, in conformitate cu legislatia in vigoare. Toate deseurile vor fi colectate cu autospeciale adecvate, iar transportul va fi realizat intr-un mod eficient si rapid.

Distrugerea documentelor cu regim special. Acest proces se realizeza conform legii, iar clientului ii vor fi puse la dispozitie procesele verbale prin care se face dovada distrugerii.

Tratarea deseurilor in vederea coincinerarii. Tot ceea ce nu se poate recicla va trebui supus procesului de coincinerare. Aceasta activitate este o alternativa eficienta pentru toate deseurile a caror reciclare este dificila sau presupune mari eforturi financiare. Coincinerarea are ca rezultat producerea de combustibil alternativ si minimizeaza drastic cantitatea deseurilor care ar ajunge la rampele de gunoi.

Nu ezitati sa apelati la serviciile Plast Serv oricand aveti nevoie de transportul sau de coincinerarea deseurilor menajere. Veti rezolva astfel problema depozitarii si veti contribui la protejarea mediului inconjurator in acelasi timp.

Citeste si...

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este dificila recuperarea dupa epilare definitiva Brasov cu laser? Pentru persoanele care doresc sa elimine …

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

De ce merita sa lucrez intr-un studio de videochat Brasov? Stiai ca majoritatea fetelor se …

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii transport marfa Bacau de diverse tipuri In lantul de aprovizionare modern de astazi, exista …