Monday , September 25 2023

Folii Auto Brasov

Folii auto Brasov

folii auto brasovCu o activitate de peste 11 ani pe piata auto de profil, Glass Tuning va pune la dispozitie diverse servicii de inalta calitate, prestate de o echipa profesionista, cu o  vasta experienta in domeniu.

Cu sediul in Brasov, Glass Tuning va ofera servicii profesionale de aplicare folii auto Brasov si pentru cladiri, reparatii parbrize si slefuire faruri. In plus, puteti opta pentru colantari auto, cosmetizari sau polisari auto, dar si o gama larga de jante si anvelope. Pentru toate acestea, expertii nostri cauta sa imbine cu succes produsele, echipamentele de ultima generatie si cunostintele de profil cu standardele industriale si dorintele clientilor.

 Oferta de servicii

Serviciile ce va sunt oferite cu promptitudine si profesionalism sunt orientate spre satisfacerea cerintelor si nevoilor dumneavoastra. Lucrarile prestate sunt caracterizate de un grad estetic deosebit si de o durabilitate crescuta. Acest lucru contribuie la amplificarea calitatii si valorii autoturismului dumneavoastra. In plus, ne angajam sa respectam cu strictete termenul de finalizare al oricarui proiect. Termenele sunt stabilite de comun acord cu dumneavoastra.

De-a lungul timpului, compania Glass Tuning si-a marit numarul de angajati, dar si numarul de servicii oferite. Totul pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.
Experienta in domeniu, dar si atentia la detalii si calitatea serviciilor oferite ne-au permis sa identificam punctele tari si slabe in vederea imbunatatirii permanente.

Glass Tuning – Partenerul tau de incredere!

In plus, ne-am straduit sa ne asociem numele si sa incheiem colaborari cu unele dintre cele mai mari branduri din domeniu.

Llumar. Lider mondial in productia de folii auto Brasov si de cladiri, cu o gama variata de produse de inalta calitate;
Glass Technology. Producatori de origine germana de echipamente profesionale pentru reparat parbrize si reconditionari de faruri;
3M, Oracal, Arlon, Grafityp. Producatori renumiti de colante auto;
Viper, Alpine, Sony si Phillips. Cel mai recunoscut brand de alarme auto, respectiv producatori de echipamente multimedia, sonorizari si kituri xenon.

Portofoliul echipei Glass Tuning include clienti persoane fizice, firme si companii din Brasov, dar si din toata tara si cea mai mare parte a reprezentantelor auto din zona. Activitatile prestate sunt inregistrate la Registrul Auto Roman, in perfecta concordanta cu legislatia in vigoare si avand autorizatiile necesare activarii in domeniu.
Pentru orice intrebare sau nelamurire ati avea, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie! Acestia vor adresa preocuparile dumneavoastra cu pasiune si responsabilitate si va vor pune la dispozitie solutii personalizate de top.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu ideal de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Va …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov este alegerea cea …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov indiferent de volumul autovehiculului! Este important sa alegeti un serviciu bun de …