Saturday , June 22 2024

Sofer Personal Brasov

Sofer Personal Brasov

Orice persoana fizica sau juridica poate apela la serviciile unui Sofer Personal Brasov. Acesta este o persoana serioasa si organizata. Are studii medii sau studii superioare. Detine permis de conducere categoria B. Unii soferi detin si carnet de profesionist. De regula, sunt persoane cu o experienta vasta. Este foarte importanta siguranta in trafic. In acelasi timp, pasagerul se va simti confortabil. Soferul personal cunoaste mai multe limbi straine.

Are aptitudini de comunicare. Intotdeauna este disponibil la un program de lucru prelungit. Soferul personal poate fi angajat in regim full-time. La servicile lui se poate apela si ocazional.

Sofer Personal Brasov

Angajarea in functia de Sofer Personal Brasov se face cu respectarea mai multor principii. Viitorul angajat trebuie sa respecte ierarhia. Trebuie sa fie politicos si sa respecte confidentialitatea. Va fi un partener loial.

Sofer Personal BrasovSoferul personal va conduce autoturismul pe traseele zilnice stabilite. Va efectua curse atat in judetul Brasov, dar si in afara judetului. Poate efectua curse atat in tara, cat si in strainatate, in functie de solicitare. Acesta se va ingriji intotdeauna ca autoturismul sa fie in stare perfecta. Raspunde de curatenia masinii. Va merge la spalatorie ori de cate ori este necesar.

Soferul personal se va preocupa intotdeauna de aprovizionarea cu combustibil a autoturismului. Va achizitiona consumabilele necesare functionarii la parametri normali a autovehiculului. Va cunoaste starea tehnica a autoturismului. Este esentiala intretinerea si reparatia masinii. Soferii personali se disting de alte categorii de soferi. Acestia au o anumita experienta. Masina trebuie condusa in conditii care sa garanteze o siguranta deplina a pasagerilor. Soferul personal va cunoaste foarte bine regulile de circulatie. Acesta va respecta cu strictete legislatia rutiera in vigoare privind circulatia pe drumurile publice.

Sofer Personal Brasov

Soferul personal va acorda o atentie deosebita si va respecta si regulamentele si instructiunile interne din cadrul societatii angajatoare. Mai mult de atat, acesta va efectua si orice alta activitatea administrativa de birou, care tine de utilizarea corecta a autoturismului. In cazul aparitiei unor situatii neprevazute, un Sofer Personal Brasov va instiinta intotdeauna supervizorii. Va lua masurile necesare pentru remedierea situatiei intervenite. Va acorda o atentie deosebita si se va ingriji de patrimoniul logistic al societatii angajatoare.

Citeste si...

creare site ieftin

Creare Site Ieftin

Creare Site Ieftin Alegeti-va echipa de profesionisti cu care sa colaborati! Desi pare o alegere …

creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Creare site de prezentare Marea majoritate a populatiei lumii utilizeaza in prezent internetul. Este cel …

amenajament pastoral

Amenajament pastoral – Metodologie

Amenajament pastoral Un amenajament pastoral are un caracter complex, acesta necesitand o perioada de implementare …

Leave a Reply