Friday , April 12 2024

Nastere Naturala – Tot ce trebuie sa stii

Nastere Naturala – Tot ce trebuie sa stii

Nasterea in apa este intr-adevar o metoda inedita de a naste, care a captat atentia multor femei in ultima perioada. Metoda presupune imersia gravidei in apa incalzita la o temperatura de 37 de grade Celsius. In general, aceste bazine au o dimensiune de 2 x 1,5 metri, fiind adanci de 80 de cm. In timpul nasterii, temperatura apei trebuie sa ramana constata. De acest lucru se va ocupa o echipa speciala care va monitoriza procesul nasterii. Aceasta este o alternativa convenabila pentru nastere naturala la care puteti apela.

Consiliera in nastere naturala

nastere naturalaExista femei care aleg sa isi petreaca numai travaliul in apa, pe cand altele aleg sa si nasca in bazin. Este unicul distribuitor de bazine de nastere din Romania. Aceasta este o moasa specializata in oferirea de asistenta si consiliere la nastere. Pentru mai multe informatii, puteti sa apelati la ea si la cursurile de instruire pe care le ofera. Este fondatoarea conceptului intitulat Renasterea. Acest concept holistic doreste sa ajute femeile sa ajunga la nasterea constienta si placuta.

Chiar daca pare a fi o metoda revolutionara, aceasta nu este deloc asa. Nasterea in apa dateaza inca din anul 1960. In aceasta perioada, cercetatorul Igor Charkovsky a discutat despre beneficiile oferite de o nastere naturala, in apa. Astfel, s-a lansat un intreg trend. Studiile sale au fost continuate de catre alti cercetatori, pentru ca apoi sa fie puse in practica. Medicii francezi au inceput sa utilizeze bazine de apa calda pentru a ameliora durerile din timpul nasterii.

Ce spun studiile?

Copii nenascuti petrec toate cele noua luni ale existentei in sacul de lichid amniotic. Asadar, nasterea intr-un bazin cu apa ii ofera copilului aceleasi conditii. Tipul acesta de nastere naturala este inalnit in SUA, Noua Zeelanda, Australia, dar si cateva tari din Europa. Studii recente au demonstrat ca riscurile unei astfel de nasteri sunt egale cu ale unei nasteri normale.

Daca aceasta metoda este pe placul dumneavoastra sau doriti mai multe informatii in legatura cu ea. Aceasta va va consilia si va va informa in legatura cu tot ceea ce trebuie sa stiti.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Alegeti mereu un Stomatolog Bun Brasov. Acest stomatolog va va oferi un …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov ideala. O astfel de clinica va va …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Un Dentist Brasov de incredere pentru intreaga familie! Un Dentist Brasov va veni mereu in …

Leave a Reply