Friday , June 21 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty in opinia lui George

Salut, numele meu este George Pop, sunt din Cluj-Napoca si activez in domeniul constructiilor ca inginer mecanic. Produsele LR Health & Beauty le-am cunoscut intr-un moment in care aveam nevoie de o solutie pentru problemele de articulatie de la aceea vreme. Ulterior am cunoscut si compania LR printr-o prezentare care mi-a fost facuta de medicul terapeut Alexandru Cahler. Asadar, primul produs cu care am luat contact a fost solutia Lifetakt Active Freedom.

LR Health & BeautyUlterior am descoperit tot mai multe produse, fiecare dintre ele avand cel putin o calitate de “produs preferat”. De exemplu, am descoperit gama Microsilver din care nu stiu daca am un produs (le iubesc pe toate). Folosesc absolut toate produsele din aceasta gama, incepand cu guma de mestecat, continuand cu pasta de dinti, samponul de par si produsele de fata. Sa nu omitem roll-on-ul care m-a salvat din multe situatii neplacute (miros) in perioada cand foloseam carjele ca mijloc de deplasare. Cred ca a fost primul produs care m-a convins de la prima folosire. Si lista poate continua. De aceea primele produse pe care le-am recomandat au fost cele din gama Microsilver si nu am avut niciun feedback negativ pana in acest moment.

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și opotunitatea !!! O data ce am descoperit produsele si beneficiile lor, am descoperit si posibilitatea de a avea la pachet propria mea afacere. Initial mi-a fost prezentata de Alexandru Cahler, iar ulterior, la primul seminar de open, mi-a fost prezentata de Catalin Suman, omul responsabil de revelatia inspirationala si motivationala pentru ceea ce dezvolt in acest moment. Pioner al LR Health&Beauty in Romania este cel care poate povesti oricui ca nu tot ce e simplu e si usor; ca nu tot ce e evident e si normal. Am inteles ca orice om care isi doreste ceva poate obtine, dar Catalin m-a invatat ca daca nu suntem suficient de umili si modesti in raport cu propria persoana, daca nu suntem dispusi in a ne descoperi si a ne dezvolta pasiunea, increderea, motivatia, atitudinea pentru ceea ce facem, atunci succesul adevarat poate fi doar o notiune din dictionar. Am invatat ca succesul in acesta afacere nu se refera la rezultatele tale, ci se refera la rezultatele oamenilor din jurul tau.

Toate acestea le-am descoperit in multiplele interactiuni directe pe care le-am avut: seminarii, startere, Academia de Junior Manager de la Targu-Mures, intalniri on-line, sau din interactiunile indirecte: grupul BeAstarWithUS sau platforma proprie a lui www.catalinsuman.ro

Citeste si...

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este dificila recuperarea dupa epilare definitiva Brasov cu laser? Pentru persoanele care doresc sa elimine …

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

De ce merita sa lucrez intr-un studio de videochat Brasov? Stiai ca majoritatea fetelor se …

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii transport marfa Bacau de diverse tipuri In lantul de aprovizionare modern de astazi, exista …

Leave a Reply