Friday , June 21 2024

Hotel Rasnov Max International

Hotel Rasnov Max International

Max International va pune la dispozitie o alegere buna pentru hotel Rasnov. La preturi avantajoase, va oferim cele mai bune oferte si servicii!.
Complexul turistic Max International este situat in localitatea Rasnov, intr-o zona linistita. Acesta se afla la o distanta de 12 km fata de Bran, 9 km de Poiana Brasov si 13 km de Brasov. Cu o structura de cazare formata din 24 de camere spatioase, acestea sunt clasificate la 3 si 4 stele. Camerele acestui hotel Rasnov sunt confortabile, fiecare fiind dotate cu balcon, minibar, TV, dar si alte facilitati. Contracost, puteti beneficia de acces la sauna, sala de fitness sau sala de jocuri.

Max International asigura confortul de care aveti nevoie

hotel rasnovFiecare tip de camera din oferta noastra este spatios, prevazut cu balcon si baie proprii. Spatioase si mobilate modern, camerele vor contribui la reusita concediului dumneavoastra.

Va punem la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Aveti si posibilitatea de a va relaxa in centrul nostru spa sau in sala de fitness oferita dumneavoastra.

Restaurantul nostru are o capacitate de 120 de locuri; va intampina zilnic cu un meniu variat si proaspat, cu specific romanesc si international.

Gama de servicii oferite de hotelul Max International

Departe de a fi doar un hotel Rasnov, complexul turistic este ideal nu numai pentru vacante cu prietenii si familia. Se pot organiza diferite evenimente, cum ar fi conferinte, team building sau petreceri private. Salile pentru evenimente se pot inchiria cu sau fara personal.
Asiguram transportul de la/la aeroport contra cost si va punem la dispozitie posibilitatea de a inchiria masini sau un microbuz pentru transport.

Clientii nostri au considerat ca Max International reprezinta o alegere buna pentru hotel Rasnov. Posibilitatile de distractie la Rasnov sunt variate. Puteti vizita parcuri, rezervatia naturala de pe Valea Cetatii sau Pestera Rasnoavei. Sau puteti opta pentru unul din obiectivele turistice medievale. In plus, aveti la dispozitie plimbari cu elicopterul, sarituri cu parasuta, sky sau plimbari cu ATV-ul.

Noi va asteptam sa ne treceti pragul si sa va putem oferi un concediu placut si de neuitat in compania celor dragi!

Citeste si...

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

Sfaturi pentru a alege un complex turistic Rasnov In cazul in care urmeaza sa ramai …

Sighisoara Cultural Tour

Sighisoara Cultural Tour

A place full of history of medieval times – the Sighisoara Cultural Tour is here …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov cu multiple facilitati Un hotel luxos reprezinta cea mai avantajoasa oferta de Cazare …