Friday , June 21 2024

Gradinite private Brasov

Gradinite private Brasov

Daca sunteti in cautarea unei gradinite private Brasov, Gradinita este una dintre cele mai bune optiuni pe care le puteti lua in considerare.

Gradinita este una dintre cele mai complexe gradinite private Brasov. Aceasta este o unitate de invatamant scoalara cu taxa. Programul in cadrul acestei gradinite este prelungit iar predarea se face in limba germana.

Facilitati oferite de gradinita

gradinite private brasov

Cladirea in care se desfasoara intreaga activitate a gradinitei este ampla fiind compusa din doua unitati de cladire. Dispune de 12 sali de clasa, trei sali de mese si un bloc alimentar propriu. Mancarea care le este servita copiilor este proaspat gatita in fiecare zi. Spatiul de joaca din afara gradinitei este de 800 mp iar curtea interioara masoara 620 mp. Intreaga zona in care este amplasata gradinita este linistita si se afla in apropiere de centrul orasului.

Programul de functionare al gradinitei este de la ora 7.30 la 17.30. Avand program prelungit, copiii vor dormi acolo. De asemenea, Gradinita este printre putinele gradinite private Brasov care dispun de program after school. Va puteti aduce fara griji copiii intre orele 12.00-18.00 dupa scoala sa isi petreaca timpul aici. Acestia se vor afla sub atenta supraveghere a unui personal calificat care sa le ofere un program de scolarizare complex.

Posibilitatea celor mici de a invata limbi straine

O alta facilitate a acestei gradinite este ca predarea se face in limba germana. Acest aspect reprezinta o oportunitate pentru copii de a-si dezvolta capacitatea de invatare rapida a unei limbi noi. Pe langa limba germana vor invata si limba engleza. Invatand doua limbi straine de mici le va fi foarte usor ulterior sa deprinda si alte cunostinte.
Gradinita isi doreste sa ofere dezvoltare individuala a copiilor pe mai multe planuri. Aceasta dezvoltare va avea loc intr-un climat de invatare si munca creativ.

Copiii vor fi initiati pentru o adaptare la viata scolara si sociala ulterioare.

Citeste si...

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Unde gasesti Cosmetice Online? Cei mai mari producatori de Cosmetice Online desfasoare campanii ample de …

Produse Italia

Produse Italia

Cosmetice si Produse Italia Din categoria de Produse Italia cele alese sunt cele cosmetice. Ingrijirea …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Nu ar trebui sa omiteti cateva lucruri atunci cand alegeti gradinita Bucuresti ideala. …

Leave a Reply