Friday , April 12 2024

Folii auto omologate

Folii auto omologate

Petrecerea unui timp indelungat la volanul unui autoturism poate fi deranjanta. Nu ne referim la condusul propriu zis, ci la factorii externi ce pot creea un disconfort. In functie de perioada zilei in care calatorim, soarele poate fi un impediment. Deseori incercam sa ne ascundem privirea in spatele parasolarului sau a ochelarilor de soare, insa nu mereu functioneaza.

O buna metoda de a opri razele solare sa ne orbeasca la volan este montarea de folii auto omologate. Acestea permit creearea unui confort marit in interiorul autovehiculului.

Folii auto Llumar omologate

Llumar este o marcă mondială de folie profesională care are o creştere dinamică, disponibilă prin distribuitor global. Este prin urmare una dintre cele mai cunoscute firme de folii pentru autoturisme. Cele mai bune folii auto omologate necesită si cei mai buni aplicatori in domeniu. Nici cea mai bună folie nu va da randamentul maxim dacă nu va fi instalata profesional.

Foliile Llumar sunt produse de calitate ridicata care corespund standardelor si metodelor de testare internationale. Folosind un strat anti-zgariere patentat si avand rezistenta la coroziune, foliile sunt durabile si nu au nevoie de intretinere specializata. Aceasta tehnologie avansata nu mai este utilizata de alti producatori de folii. Producatorul ofera garantie pentru produsele sale.

Unde gasim foliile Llumar?

Folii Auto OmologateDin fericire, acestia colaboreaza cu o firma din Brasov, numita Glass Tuning. Echipa de profesionisti de la Glass Tuning lucreaza de 10 ani pe aceasta piata, avand deci o experienta ce ii recomanda. Au montat pe parcursul acestor ani peste 20 000 de folii auto omologate. Ofera o garantie intre 7-12 ani. Se aplica in cazul dezlipirii foliei, decolorare, sau alte defecte, insa nu si pentru zgarierea si deteriorarea cu obiecte ascutite.

Echipa de la Glass Tuning lucreaza cu seriozitate si profesionalism. Au furnizori lideri in domeniu, sunt si ei insisi lideri pe piata, au preturi accesibile, iar personalul este calificat si cu vasta experienta in domeniu.

Citeste si...

Reconditionare Janta Aliaj Brasov

Reconditionare Janta Aliaj Focsani

Reconditionare Janta Aliaj Focsani Un serviciu ideal de Reconditionare Janta Aliaj Focsani este indicat. Va …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Un serviciu ideal de Reparatii Sistem Suspensii Brasov este alegerea cea …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov indiferent de volumul autovehiculului! Este important sa alegeti un serviciu bun de …

Leave a Reply