Friday , April 12 2024

Epilare Definitiva Brasov

Este dificila recuperarea dupa epilare definitiva Brasov cu laser?

Pentru persoanele care doresc sa elimine firele de par de pe suprafata corpului, procedura de epilare definitiva Brasov cu laser este perfecta. Intr-adevar, exista si alte metode care pot fi puse in aplicare pentru a scapa pentru moment de firele de par de pe corp. Unele metode pot fi aplicate chiar si acasa.

Durerea, disconfortul si chiar si timpul necesar acestor proceduri insa, reprezinta dezavantaje clare ale acestora. Aceste dezavantaje vor disparea in momentul in care veti opta pentru epilarea laser.

Aceasta nu este dureroasa, nu va solicita mult timp, iar dupa finalizarea tratamentului, nu mai trebuie sa faceti nimic, pentru ca ani de zile nu veti mai avea par in zona tratata. Mai multe detalii in ceea ce priveste aceasta procedura insa, aflati in randurile de mai jos.

Epilare definitiva Brasov cu laser

Epilarea cu laser este o procedura cosmetica populara pentru persoanele care s-au saturat de aparatul de ras. Este o solutie ideala pentru persoanele care nu mai doresc sa se epileze cu ceara sau sa foloseasca epilatorul.

Procesul de epilare definitiva cu laser implica transmiterea de lumina concentrata in foliculii de par, apoi pigmentul parului absoarbe lumina.

Epilare Definitiva BrasovAcest proces intens distruge foliculii de par si este folosit pentru a scapa de parul facial, parul de pe picioare si parul din zona bikinilor.

Parul de la subrat poate fi indepartat de asemenea, cu ajutorul unui tratament cu laser. Procesul permite indepartarea pirelor de par fara a afecta zonele din jurul acestuia.

Un astfel de tratament pentru eliminarea firelor de par are multe avantaje. Nu este dureros, si nu va mai lasa pielea din zona tratata sa aiba iritatii. In plus, nu vor mai exista fire de par incarnate, ca si in cazul utilizarii altor metode.

Cel mai important avantaj insa al epilarii laser, il reprezinta faptul ca rezultatele sunt de lunga durata. Cu un tratament complet, si cu sedinte de intretinere odata sau de doua ori pe an, veti avea rezultate vizibile si dupa 10 – 15 ani. Nici o alta metoda de eliminare a parului nu este atat de eficienta precum epilarea laser.

Recuperarea dupa procedura

Multe persoane isi doresc sa beneficieze de epilare definitiva Brasov cu laser, dar sunt ingrijorate la perioada de recuperare. De obicei, perioada de recuperare dupa indepartarea parului cu laser nu este atat de complicata pe cat s-ar putea crede.

De fapt, specialistul in epilare definitiva cu laser face tot posibilul pentru a reduce timpul in care zona tratata este expusa la raze laser.

Inainte de inceperea tratamentului, parul este tuns astfel incat sa se extinda cu doar cativa milimetri deasupra suprafetei pielii.

Pacientul este instruit sa se abtina de la smulgerea parului cu epilatorul in zonele de tratat si sa nu stea la soare in saptamanile de dinainte de tratament. Aceste precautii sunt recomandate pentru a evita complicatiile care vor afecta tratamentul si timpul de recuperare.

Recuperarea dupa procesul de epilare definitiva Brasov cu laser este surprinzator de scurta daca clientul urmeaza recomandarile pre-tratament. Imediat dupa tratamentul cosmetic, clientul poate observa unele umflaturi si roseata in zona tratata din jurul foliculilor de par.

Cu toate acestea, spre deosebire de recuperarea pentru unele proceduri, un client poate reveni la activitatile normale cu putine restrictii. De obicei, un client care urmeaza acest tratament cosmetic, se poate intoarce la munca si la alte activitati fara probleme chiar in ziua in care a beneficiat de aceasta procedura.

Daca un client se confrunta cu disconfort, esteticianul poate recomanda plasarea de comprese reci peste zonele dureroase si poate prescrie, de asemenea, creme hidratante. De asemenea, ii poate spune clientului sa stea departe de lumina soarelui si sa se abtina de la activitati care ar putea irita zona in care a fost tratat parul.

Citeste si...

Transport marfa fragila

Transport marfa fragila

Servicii de Transport marfa fragila Transport marfa fragila constituie una dintre cele mai importante activităţi …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Ce este o decodare telefon Brasov? In viata de zi cu zi, oamenii pot avea …

Formatie Cover Pentru Nunta

Formatie Cover Pentru Nunta

O formatie cover pentru nunta Formatie Cover Pentru Nunta – La o nunta, mirele si …