Saturday , February 4 2023

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Trebuie sa aveti in vedere mereu cateva norme de Conducere Defensiva. Avand aceste aspecte in vedere, veti avea mereu de castigat. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita soferilor care nu respecta anumite lucruri. Ei obisnuiesc sa conduca imprudent. De asemenea, acestia se avanta in depasiri neregulamentare sau nu folosesc o viteza adaptata conditiilor de drum. Condusul defensiv scade sansa ca aceste lucruri sa aiba loc. El va diminueaza sansele de a fi implicati intr-un accident rutier.

Conducere DefensivaConducere defensiva

Exista cateva lucruri de care ar trebui sa tineti cont. Aceste sfaturi vin de la instructori de Conducere Defensiva cu experienta. In primul rand, este important sa va examinati cu atentie masina. Nu uitati sa verificati rotile, luminile si nivelul uleiului. Desi acest lucru pare excesiv, ar fi bine sa va intre in reflex. Puteti face chiar o tura cu masina inainte de a porni la un drum lung. Veti putea vedea astfel daca totul este in regula.

Aveti in vedere ca de fiecare data sa va puneti centura. Acesta sfat este foarte important. Centura va poate salva din diverse situatii tensionate. Obligati-va pasagerii sa isi puna centura. Chiar si la o viteza de doar 60 km/h ar putea aparea accidente. Aveti in vedere acest aspect foarte important. Nu uitati sa va faceti cat mai vizibili in trafic. Puteti face acest lucru aprinzand luminile de intalnire. De asemenea, este foarte important sa va semnalizati mereu intentiile in trafic. Va puteti semnaliza intentiile chiar si pietonilor.

Conducere defensiva

Ar trebui sa va concentrati exclusiv pe sofat. Nu trebuie sa aveti o alta ocupatie atunci cand conduceti. Procedand astfel veti fi atenti doar la condus, iar riscul de accidente va fi mai mic. Un alt lucru de care sa tineti cont este sa fiti calmi. Nu ar trebui sa raspundeti niciodata la provocarile altora. De asemenea, nu ar trebui niciodata sa-i educati pe altii in trafic. Condusul nervos va duce la ambuteiaje, dar si la accidente care ar putea fi evitate.

Asigurati-va si in oglinzi atunci cand conduceti. Ar trebui sa faceti acest lucru macar o data la 10 secunde. Veti sti astfel in orice moment ce se petrece in jurul vostru.

Citeste si...

Trupa Nunti

Trupa Nunti

Optiuni ideale pentru o trupa nunti Daca ti-ai gasit partenerul perfect, urmeaza lungul proces de …

Site De Prezentare Profesional

Site De Prezentare Profesional

Site de prezentare profesional Este bine ca orice afacere sa aiba un Site De Prezentare …

Pungi Curierat

Pungi Curierat

Unde gasim pungi curierat? Vi s-a intamplat vreodata sa doriti sa expediati un colet si …

Leave a Reply