Saturday , June 22 2024

Complex Hotelier Brasov

Complex Hotelier Brasov

Complex Hotelier Brasov asteapta sa va gazduiasca in cele 3 hoteluri complet sau partial modernizate ale sale. Acestea sunt localizate chiar in centrul istoric al Brasovului, oferind o priveliste inedita tuturor oaspetilor nostri. Puteti alege orice grad de confort doriti: 5 stele la Aro Palace, 3 stele la Capitol sau 2 stele la Hotel Corona.

De asemenea, sunteti invitati sa savurati meniuri din bucatatia romaneasca in restaurantul nostru cu specific: Cerbul Carpatin, situat in Piata Sfatului.

Complex Hotelier BrasovPrin serviciile sale de cazare si alimentatie publica la standarde calitative ridicate, Societatea Comerciala Complex Hotelier Brasov este recunoscuta pe piata turistica interna dar si internationala. Localizarea acestei societati este in centrul tarii, la rascrucea de durmuri ce leaga Transilvania de restul provinciilor. Datorita acestui lucru, Hotel este unul din cei mai importanti furnizori de servicii turistice din aceasta zona.

Hotelurile care fac parte din Complex Hotelier Brasov

Hotelul Capitol este amplasat in centrul Brasovului, intr-o zona cu o priveliste deosebita. Indiferent daca sunteti in zona pentru afaceri sau de placere, acesta e alegerea ideala. Hotelul va pune la dispozitie 183 de camere duble si un restaurant unde puteti servi feluri culinare traditionale sau internationale. De asemenea, pentru cei care dorest sa se relaxeze, in apropiere puteti gasi Centrul de agrement si sport Wellness&Spa Hotel.

Hotelul Coroana este una din bijuteriile arhitecturale din Brasov, fiind si cel mai vechi hotel din acest oras. Fiind plasat pe vestitul pietonal al orasului, in apropierea Pietei Sfatului, hotelul atrage privirile prin arhitectura Art Nouveau si Baroque. Numele initial al hotelului a fost Hotel Krone, dupa vechea denumire a orasului, Kronstadt, insemnand Orasul Coroanei.

Citeste si...

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

Sfaturi pentru a alege un complex turistic Rasnov In cazul in care urmeaza sa ramai …

Sighisoara Cultural Tour

Sighisoara Cultural Tour

A place full of history of medieval times – the Sighisoara Cultural Tour is here …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov cu multiple facilitati Un hotel luxos reprezinta cea mai avantajoasa oferta de Cazare …