Monday , September 25 2023

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Vom incepe prin a va informa cu privire la definitia acestui certificat. In sens restrans, un certificat energetic Brasov reprezinta documentul tehnic informativ prin care se atesta performanta energetica a imobilului.

Cand este necesar un certificat energetic Brasov?

Certificat energetic BrasovAcest document se defineste in sens larg in legea nr 159/2013. Este descris ca fiind documentul elaborat conform metodologiei de calcul prin care este indicata performanta energetica a unei cladiri. Cuprinde date cu privire la consumurile de energie in cladire si poate fi insotit de recomandari pentru a le reduce.

Daca v-ati decis sa inchiriati imobilul, sau doriti sa il vindeti, trebuie sa aveti obligatoriu eliberat acest certificat energetic Brasov. Valabilitatea lui este de 10 ani din momentul emiterii. Aceasta scade, doar in conditiile in care apar modificari sau renovari ale imobilului.

Care este insemnatatea acestui certificat energetic Brasov?

Eliberarea certificatului poate avea o durata cuprinsa intre 24 sau 48 de ore. Este realizat de o persoana numita auditor, avand autorizatie speciala de diferite grade. Prin acest document se evidentiaza consumul de energie al imobilului. Contine o grila de clasificare, unde sunt trecute analiza termica si energetica a locuintei. Sunt completate date referitoare la imobilul supus analizei. Si in final recomandari de reducere a costurilor. Veti afla cum puteti reduce cheltuielile, protejand in acelasi timp si mediul inconjurator.

 

Citeste si...

Magician Nunta

Alegerea unui bun Magician Nunta

Alegerea unui bun Magician Nunta Avand in vedere ca un moment de magie este apreciat …

topograf Brasov

Topograf Brasov

Topograf Brasov Topograful este acea persoana care se specializeaza in masurarea portiunilor scoartei terestre. Pe …

magician petreceri copii

Magician petreceri copii

Magician petreceri pentru copii Pentru a deveni un bun magician iti trebuie in primul rand …

Leave a Reply