Friday , April 12 2024

Case lemn

Case lemn

Sinai este o firma a carei principala activitate este constructia de case lemn utilizand panouri modulare. Pe langa acest lucru, ne ocupam si de constructia mobilei din lemn masiv sau din PAL. Confortul si siguranta clientilor reprezinta prioritatile noastre. Asadar, toate serviciile pe care le oferim sunt de cea mai buna calitate si create sa satisfaca toate nevoile tale.

Derularea procesului de constructie

Executia unei case este un proces lung si dificil, incepand cu luarea deciziei de a o contrui, alegerea materialelor si constructia propriu-zisa. Daca doresti sa iti usurezi munca, poti apela cu incredere la serviciile noastre. Casa dorita de dumneavoastra va fi construita exact dupa cerinte, fiind de asemenea avantajoasa atat financiar cat si termic.

Daca doriti sa incepem o colaborare, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Echipa Sinai va raspunde tuturor intrebarilor si nelamuririlor pe care le veti avea. De asemenea, veti fi asigurat ca ati luat decizia corecta, atat pentru dumneavoastra cat si pentru restul familiei. Transforma-ti visul in realitate intr-un timp cat mai scurt posibil!

De ce sa alegi case lemn?

case lemnAu un cost de executie mic. Constructia unei case din lemn implica un pret de executie mult mai redus comparativ cu casele de zidarie. Costurile de executie se pot reduce cu pana la 30 sau chiatr 40%.
Au un timp de executie redus. Daca iti doresti o casa intr-un timp cat mai scurt, atunci noi suntem solutia. Casele din lemn reprezinta solutia ideala, deoarece constructia se realizeaza intr-un timp relativ scurt. Aceasta poate fi finalizata intr-un interval de 6-7 zile pentru constructia la rosu, si 30 de zile pentru un nivel semifinisat.

Conditiile de realizare ale unei case lemn sunt mult mai curate decat ale unei case de caramida, spre exemplu. De asemenea, majoritatea materialelor folosite sunt naturale, astfel incat mediul in care locuiti va fi sanatos pentru organismul dumneavoastra.
Sunt flexibile si rezistente. Felul in care lemnul se imbina, precum si natura flexibila a acestuia fac casele noastre mult mai rezistente la cutremure. Un avantaj este reprezentat si de pietrificarea lemnului, care va creste durabilitatea constructiei in timp.
Sunt ideale pentru case de vacanta. Avand o estetica deosebita, casele din lemn sunt cu mult mai cautate in detrimentul celor de caramida. Principalul avantaj al acestora este si faptul ca se incalzesc foarte repede pe timp de iarna. Asta inseamna ca veti economisi costurile energiei termice, lucru ideal pentru o casa de vacanta unde nu se locuieste permanent.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Exista case modulare container ieftine? In mod evident exista persoane care doresc sa afle daca …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Este improtant sa optati pentru niste Termopane Brasov. Veti constata ca ele va …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Exista sute de firme de Constructii Case Brasov. Acestia ofera atat case …