Friday , June 21 2024

Cabinet veterinar Brasov

Cabinet veterinar Brasov

Intr-un mediu prietenos, cabinetul va pune la dispozitie un cabinet veterinar in care pasiunea si dedicarea se imbina perfect. Echipa noastra experimentata si facilitatile moderne ne ajuta sa va oferim servicii de inalta calitate.

Inca de la infiintare, din 2007, Cabinet veterinar Brasov si-a dorit sa fie un centru modern, echipat la cele mai inalte standarde.

Experienta cabinetului veterinar

Va punem la dispozitie servicii veterinare complete pentru animalul dumneavoastra de companie, inclusiv animale exotice. Asiguram interventii chirurgicale, ortopedie si tratament in boli medicale. In plus, programe profilactice de vaccinari si deparazitari, terapie intensiva cu internare si deplasari la domiciliu.
Si pentru ca stim ca alegerea unui cabinet veterinar nu este una tocmai usoara, va oferim si sfaturi utile pentru cresterea animalelor de companie.

Medicii nostri veterinari sunt pregatiti corespunzator pentru a asigura interventiile si asistenta medical-veterinara necesara. Pasiunea si profesionalismul ii recomanda si contrbuie la succesul interventiilor chirurgicale si a tratamentelor. Va stau la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri ati avea pentru ingrijirea optima a animalelor dumneavoastra de companie.

Servicii la domiciliu – cabinet veterinar Brasov

cabinet veterinar BrasovServiciul de deplasari la domiciliu a fost creat pentru a oferi asistenta medicala; aceasta, in cazurile in care nu va puteti deplasa cu animalul dumneavoastra de companie la un cabinet veterinar Brasov care ofera Servicii Medicale de calitate.

In ceea ce priveste interventiile chirurgicale, personalul nostru medical are o experienta bogata. Interventiile sunt efectuate cu anestezie asistata, in siguranta si cu aparatura moderna.
Anumite afectiuni cer interventia urgenta pentru a asigura succesul terapiei. De aceea, timpul scurs pana la inceperea tratamentului devine foarte important.

Va oferim si servicii de stomatologie, in ceea ce priveste igiena dentara pentru caini si pisici. Asiguram detartraj cu ultra sunete, extractii dentare, tratamente paradontoza sau chirurgie faciala.

Pentru orice intrebare ati avea sau daca aveti nevoie de un sfat, nu ezitati sa ne contactati! Noi va vom pune la dispozitie informatiile necesare pentru ingrijirea animalelor dumneavoastra de companie. In plus, ne vom asigura ca veti beneficia de cele mai noi tratamente si modalitati de ingrijire.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Alegeti mereu un Stomatolog Bun Brasov. Acest stomatolog va va oferi un …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Alegeti o Clinica Stomatologica Brasov ideala. O astfel de clinica va va …

Dentist Brasov

Dentist Brasov

Un Dentist Brasov de incredere pentru intreaga familie! Un Dentist Brasov va veni mereu in …