Friday , April 12 2024

Birou Mediator Brasov

Birou Mediator Brasov

Medierea este cea o alternativa viabila pentru rezolvarea conflictelor dintre parti. In cazul imposibilitatii ajungerii la o intelegere, inainte de introducerea cererii de chemare in judecata, partile pot incerca solutionarea litigiului prin apelarea la un birou mediator Brasov.

Rezolvarea problemelor intr-un  mediu confidential

Alegerea derularii unei actiuni cu ajutorul unui birou mediator Brasov poate fi exact ceea ce aveti nevoie. Va veti putea proteja de expunerea publica, intr-o atmosfera comoda si relaxanta. Confidentialitatea este garantata 100% in orice situatie. Beneficiati de termene de amanare, suspendare sau perimare. In plus, va veti putea recupera taxele de timbru judiciar sau veti putea plati doar jumatate din valoarea acestora.

Un cabinet mediere va remedia litigiile si vor solutiona transferuri de proprietate, sau procesele de natura civila sau comerciala.
Procedura de mediere este posibila in termenul prevazut de lege pentru introducerea plangerii prealabile, sau inaintea procesului penal sau a demararii urmaririi penale. Mai poate fi derulata si dupa inceperea procesului penal sau a urmaririi penale sau pe tot parcursul procesului penal pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.

Gasim solutia optima pentru dvs.!

Birou Mediator BrasovDe profesie economist, mediatorul Cristina Ardelean are peste 18 de ani de experienta bancara. Momentan, activeaza in cadrul cadrul cabinetului de insolventa “Nicolae-Sorin Ardelean” si a cabinetului de avocatura “Sorin Ardelean”. In profesia de mediator, imbina cu succes domeniile juridic, economic si psihologic, pentru facilitarea dialogului. Astfel, bazele unui contract de mediere sunt puse mult mai usor. In cadrul actiunii cabinetului de mediere a efectuat cu succes numeroase invitatii la mediere. De asemenea, a incheiat contracte de mediere in pese 20 de dosare. Actiunile derulate in cadrul activitatii de cabinet mediere, s-au finalizat in totalitate cu success.

S-au incheiat acorduri de mediere in dreptul familial, in ceea ce priveste divortul, stabilirea domiciliului copiilor sau partajul bunurilor comune, dreptul civil, comercial sau penal.

Pentru orice obstacol sau problema ati intampina, Birou Mediator Brasov va sta la dispozitie si va ofera servicii profesionale. Suntem orientati catre gasirea celor mai bune solutii.

Citeste si...

Magician Nunta

Alegerea unui bun Magician Nunta

Alegerea unui bun Magician Nunta Avand in vedere ca un moment de magie este apreciat …

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov Vom incepe prin a va informa cu privire la definitia acestui certificat. …

topograf Brasov

Topograf Brasov

Topograf Brasov Topograful este acea persoana care se specializeaza in masurarea portiunilor scoartei terestre. Pe …