Friday , June 21 2024

Hotel Brasov

Hotel Brasov

Apart Hotel Vlad Tepes a fost construit intre anii 2009 -2011 si inaugurat ca cel mai nou hotel din orasul Brasov. Realizat in stil contemporan, acesta este situat intr-o locatie centrala si ofera o vedere impresionanta catre muntii din jur.

Hotel Cu Piscina BrasovIn calitate de clienti va veti putea bucura de o atmosfera intima si calduroasa si servicii si facilitati de calitate.
Apart Hotel Brasov are o structura de cazare formata din 17 apartamente cu doua camere, bucatarie, loc de luat masa, living room, dormitor, baie servici, baie dormitor. In plus, va punem la dispozitie si 9 locuri de parcare supraterana si 6 locuri de parcare subterana.
Situat in centrul orasului vechi, Hotel Brasov va pune la dispozitie apartamente spatioase cu balcon privat. Cea mai apropriata statie de autobuz este la 50 de metri de hotel. Fiecare apartament, in regim self-catering, este dotat cu facilitati de gatit si bai moderne, cu design elegant.

Alege cazarea cea mai apropiata de toate punctele turistice!

Locatia accesibila situeaza apart hotelul la 3 km de Gara Brasov. Atractiile populare din apropriere includ statiunea Poiana Brasov, aflata la 12 km si castelul Castelul Bran, aflat la 30 km. Conform comentariilor independente, Apart Hotel Vlad Tepes este locul preferat al turistilor care viziteaza Brasovul. In special pentru locatia ultra-accesibila, dar si pentru facilitatile si serviciile puse la dispozitie. Acestia au considerat ca primesc mai mult pentru banii lor, comparativ cu alte proprietati din oras. Gama de servicii puse la dispozitia turistilor garanteaza calitate, promptitudine si cel mai bun raport calitate/pret.

Venim in intampinarea turistilor cu conditii de cazare deosebite, pe termen scurt, mediu si lung. Apartamentele puse la dispozitie au suprafata de pana la 80 mp si sunt dotate modern.

De ce sa va cazati la Hotel Brasov?

Motivele pentru care ati putea alege Apart Hotel Brasov Vlad Tepes includ lovatia de top, preturile avantajoase si parcarea gratuita. In plus, echipa noastra vorbeste 4 limbi, iar receptia este deschisa non-stop. Veti avea parte de un personal ospitalier, mult spatiu si contii excelente pentru pretul cazarii. Veti fi foarte aproape de obiectivele turistice din Brasov si va veti putea bucura de o vacanta in familie de neuitat.

Citeste si...

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

Sfaturi pentru a alege un complex turistic Rasnov In cazul in care urmeaza sa ramai …

Sighisoara Cultural Tour

Sighisoara Cultural Tour

A place full of history of medieval times – the Sighisoara Cultural Tour is here …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov cu multiple facilitati Un hotel luxos reprezinta cea mai avantajoasa oferta de Cazare …