Friday , April 12 2024

Anunt Publicitar

Anunt Publicitar prin SEM

V-ati intrebat vre-odata ce este un Anunt Publicitar prin SEM? Acesta este un anunt de tip publicitar prin care se promoveaza produse, servicii sau idei prin intermediul motoarelor de cautare. Ati cautat vre-odata ceva pe Google si ati observat primele anunturi cu [Ad]? Acelea sunt anunturi platite.

Anunt PublicitarAceste Anunturi Brasov platite in motoarele de cautare, pentru costurile pe care le implica, va afisa anuntului sau site-ul dvs printre primele pozitii. Anunturile prin SEM sunt de doua tipuri:

PPC – Pay per click – Acest tip de anunt este cel mai popular. Astfel, veti plati o anumita suma de bani de fiecare data cand cineva va acceseaza anuntul prin intermediul afisarii SEM. Acest anunt este extrem de util in cazul in care stiti deja care sunt cucintele cheie importante pentru afacerea dvs.

CPM – Cost Per Thousand – Acest rip de anunt este mai putin solicitat. Desi ofera posibilitatea alocarii unui buget lunar in promovarea prin SEM. Dar multi evita acest tip deoarece nu platiti pe click-uri, ci pe 1000 de impresii. Iar aceste impresii de cele mai multe ori sunt doar afisari. In plus, statisticile, in cazul CPM le vedeti abia la sfarsitul campaniei. Fiind extrem de greu sa va dati seama daca este profitabila promovarea.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Sfaturi pentru a gasi cel mai bun pret apartamente Brasov Atunci cand intentioneaza sa isi …

Transport marfa fragila

Transport marfa fragila

Servicii de Transport marfa fragila Transport marfa fragila constituie una dintre cele mai importante activităţi …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Ce este o decodare telefon Brasov? In viata de zi cu zi, oamenii pot avea …

Leave a Reply