De ce sa alegi locuri de cazare pensiuni Brasov?

Cazare in pensiuni – Brasov

In turism, partea ce tine de cazare turistica reprezinta unul din serviciile de baza. Acest serviciu impreuna cu alimentatia publica si serviciile complementare, de tipul celor de agrement, alcatuiesc produsul turistic. Este acordata o atentie deosebita atunci cand vorbim de clasificarea structurilor de primire turistica cu functiuni de cazare. Pentru o vacanta in orasul Brasov exista numeroase solutii pentru locul unde vei petrece noaptea. O optiune economica, care ofera si servicii de calitate, este apelarea la locuri de cazare pensiuni Brasov.

De ce sa alegi locuri de cazare pensiuni Brasov?

cazare pensiuni BrasovDaca nu iti doresti sa cheltui o suma prea mare pentru locul unde vei petrece noaptea/noptile, pensiunile sunt perfecte. Astfel, alocand o suma modica pentru serviciul de cazare, vei avea mai multi bani disponibili pentru alte activitati mai antrenante.

Desi pensiunile nu sunt mereu vazute cu ochi buni, acestea pot oferi o calitate a serviciilor si produselor mult peste asteptari. De obicei, iti ofera senzatia de loc retras, confortabil, bun pentru familie si intim.

Turistii care aleg orasul Brasov drept destinatie turistica, sunt atrasi de frumusetea orasului. Pot vizita atractiile naturale si cele istorice, dar exista si servicii de agrement si de petrecere a timpului liber.

Descrierea serviciului de cazare oferit de Casa Timar

Revenind la cazare pensiuni Brasov, Casa Timar clasificata cu 3 stele, reprezinta o solutie buna. Se afla pe principala artera de circulatie catre centrul istoric al orasului. La o distanta de 10 minute de mers pe jos se afla Piata Sfatului. Aici sunt concentrate aproximativ toate obiectivele turistice ce merita vizitate. In directia opusa, la 2 minute de mers pe jos se afla statia de autobuz.

Cele 5 camere ale pensiunii au o capacitate de cazare de pana la 14 persoane fiind confortabile si decorate unic. In ceea ce priveste utilitatile, sunt dotate cu grup sanitar propriu, mobilier dedicat fiecarui tip de camera, TV si wi-fi. Daca se doreste, la cerere, se poate oferi si mic dejun.

Tarifele de la Casa Timar, o alegere buna pentru cazare pensiuni Brasov, sunt potrivite oricarui tip de buget de care dispuneti.

Companie: Casa Timar

Domeniu de activitate: Turism

Web Site: Afiseaza web site http://cazarepensiunibrasov.ro

Site-uri asemanatoare

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Close